2777
2789

از احساستون، جنسیت کوچولوتون، اینکه چقد وزن اضافه کردین و حسش می کنین یا نه بگین؟

من خودم بارداری سوممه، دو تا سقط داشتم. بچه م دختره و تا حالا یک کیلو اضافه کردم. گهگاه یه تکونی ریزی حس می کنم. امروزم دقیقا نوزده هفته م کامل شد. 

دوستت دارم خدای من... 

الان که همه جمعن،شلوغ پلوغ و بر و بیا زیاده تو این تاپیک یه صلوات برای حل شدن مشکلم میفرستین من و همسرم در آرزوی فرزند هستیم‌.سالم صالح

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که همه جمعن،شلوغ پلوغ و بر و بیا زیاده تو این تاپیک یه صلوات برای حل شدن مشکلم میفرستین من و هم ...

خانم جان. به طب اسلامی اعتقاد دارید؟

گاهیی اوقات دلم برا خیابون های ایران تنگ میشه. برا بوی اش رشته صبح بوی ابگوشت😋یعنی میشه بازم بیام ایران میشه . کاربر قدیمی هستمم رمز ورودم یادم رفته بود
الان که همه جمعن،شلوغ پلوغ و بر و بیا زیاده تو این تاپیک یه صلوات برای حل شدن مشکلم میفرستین من و هم ...

آره عزیزم، با کمال میل فرستادم. خدا انشاءالله دامنتو سبز کنه و حاجت روا بشی 🌹☺️

دوستت دارم خدای من... 
خانم جان. به طب اسلامی اعتقاد دارید؟

نمی‌دونم .تا بحال امتحان نکردم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
آره عزیزم، با کمال میل فرستادم. خدا انشاءالله دامنتو سبز کنه و حاجت روا بشی 🌹☺️

عزیزی مهربونم

نمی‌دونم .تا بحال امتحان نکردم

درخواستمو قبول کن

گاهیی اوقات دلم برا خیابون های ایران تنگ میشه. برا بوی اش رشته صبح بوی ابگوشت😋یعنی میشه بازم بیام ایران میشه . کاربر قدیمی هستمم رمز ورودم یادم رفته بود
من ۳۵ هفته و نیمم😁 دعا کنید فسقلم به سلامتی و راحتی بیا  بغلم منم دعا میکنم این دورانو به خوش ...

انشاءالله به سلامتی فارغ بشی عزیزم. دیگه آخراشی و روزای آخر صبر آدم کمترم میشه. مرسی از آرزوی قشنگت واسه ما نیمه راهی ها😊☺️

دوستت دارم خدای من... 

من دوروز دیگ میرم ۲۱هفته ، گهگاهی شکم درد و کمر درد و لگن دردم ، جنسیت نی نیم پسره ، دوس داشتم دختر باشه بچه اولمه ولی خب االان جونمم برا پسرم میدم

انومالی گف طول استخوان رانش یک هفته عقبه و بطن مغر جنین یه طرفش بزرگه خیلی نگزانم واقعا توکلم ب خداس