2777
2789

سلام. کسی دکتر خوب میشناسه؟ 

بینیم استخونیه و نوکش ی دایره ماننده و بزرگه😩

ازعملم میترسم ولی دیگه چاره ای نیس اینقدر ک  دخترای سرزمینم بینیا عروسکی و کوچیک اونوقت من اینجوری😢

حس زشتی و متفاوت بودن دیوونم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیانوش ناهید بود فک کنم 

ی بلاگر مشهدی پیشش عمل کرده بود فرمشو خیلی دوس داشتم 

بعد چندسال تحقیق هم پیداشون کرده بود انگار 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
والا قصد عمل نداشتم تاالان ک ۲۵ سالمه ولی اینقدر ک اطرافم چهره های متناسب و قشنگ میبینم دلم خواست د ...

منم طبق معیار بقیه بینی دارم که نیاز به عمل داره...

ولی خودم به این اعتقاد دارم که وقتی با این به دنیا اومدم با همینم میمیرم‌‌. اصلا برام مهم نیست.

یه مشت آدم سطحی تو جامعه آن که دغدغه شون دماغشونه... زندگی من که نباید به خاطر اونا مختل شه

😶❤
منم طبق معیار بقیه بینی دارم که نیاز به عمل داره... ولی خودم به این اعتقاد دارم که وقتی با این به د ...

درست میگی عزیزم ولی بین اینهمه دختر ک عمل کردن بینی ما خییییلی بزرگ و بد دیده میشه

اینطور نیس؟