یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اووووووفففففف از هرچی درس خوندنه آدم و دلسرد میکنن بخدا 🤬🤬🤬🤬🤬🤬😤😤😤😤😤
دلسرد نشو سعی کن بی تفاوت بشی
هرچقدر بری جلوتر بیشتر بی عدالتی میبینی بیشتر پارتی میبینی
سعی کن زیاد درگیرش نشی
منم این روزا رو گذروندم و میفهمم حالت رو
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
والا همینو بگو باباش رفته به بچش چه ربطی داره گیرم پدر تو فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل
ما هر چی قبولی شریف و پزشکی یونی تهران و اینا دادیم سهمیه 25 درصد اونی که صب تا شب میخوند پاشد رفت لرستان از تهران اونی که نصفشم نمیخوند داره با پز دانشگاهش مارو تو اینستا خفه میکنه دیگه نمیگه واسه سهمیه بود که قبول شدم نمیدونم حسودیم میشه یا نه!
با رتبه هزار بالاتر به زور پزشکی شهرستان میورد با هیئت علمی رفت پزشکی شهید بهشتی😁
😂سهمیه ها باحالن یکی بود پسره از اقوام دورمون بعد بشدت درسخون بود زندگیش همه شد درس مال رشت بود بعد پزشکی اورد بسختی طرف فکنم سیستان یا اونورا رفت دید صندلیشو دادن به پسر امام جمعه اونشهر 😑 افسردگی شدید گرفته بود عین دیوونه ها
بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند ..🚶♀️...🚶♀️ ... 🚶♀️ ... 🚶♀️
خدا لعنتشون کنه بخدا الان کتابارو پرت کردم اونطرف 😔😔😔😔 یعنی چی آخه یهنی چی واقعا آه حالم بد شد. ...
بیخیال عزیزماگه هدقت واقعا رشته خوبه سهمیه وایناروبیخیال شو.درسته بی عدالتیه ولی خب دیگهچه کنیمهمینه دیگه.مطمئن باش اگرتلاشکنی نتجشومیبین.دخترعموم نه کلاس رفت نه هیچی نمونه دولتی میرفت ومیومد سهمیه هم هیچینداشت.تجربی رتبه کنکورش ۲۰ شد.پزشکیتهران قبول شد
من خودم هميشه پيش دكترهاي قديمي مي رم الان نصف دكترها يا سهميه شدن يا پرديس درس خوندن
چه ربطی به پردیس داره
اونا که دقیقا سر کلاس روزانه میشینن فرقی ندارن اصن
حتی رتبه هاشون هم زیاد تفاوت چندان نداره نهایت دو سه تست کمتر از روزانه زدن