2777
2789
عنوان

قبول کنم؟

866 بازدید | 90 پست

بچه ها من نامزدم فرهنگیان میخونه تربیت معلم و خب طبیعیه از الان حقوق داره

من هم امسال کنکور میدم و به امید خدا اگه خدا بخواد قبول میشم

داشتیم با نامزدم درباره دخل و خرج خونه و اینا تصمیم می گرفتیم ک اخر ی تصمیم گرفتیم

ب نظرتون درسته یا اشتباش

تصمیم گرفتیم ی حساب مشترک داشته باشیم حقوق معلیمو دوتامونم بریزیم داخل اون هر وقت پول لازم داشتیم از همون استفاده کنیم ب نظرتون درسته؟

این در حالیه ک پدر من حتی ی هزارتومنشم ک درمیاره میده دست مامانم

اما خونواده نامزدم همه چیشون دست پدرشونه و مادرشوهرم به قولی حکم مترسک سر جالیز و داره

نه فکر خوبی نبود دخل و خرج خونه رو فقط مرد باید بده 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر خوبی نبود دخل و خرج خونه رو فقط مرد باید بده 

فقط مرد

منظور اینکه من باهاش شریک نشم ک از حقوق منم استفاده کنه

اما خب چطوری بهش بگم

مثلا قرار گذاشتیم زندگیمونو با هم بسازیم

ولی برای خودتم جدا پس انداز کن و اگه قراره چیزیم بخرین مثل ملک و ماشین به اسم خودتم باشه

خب من منبع درآمد دیگه ای ندارم ک پس انداز کنم جدا

ملک و ماشینم اگه به اسم خودش بزنه چی؟

میشه هر چی خرید بگم ن ب اسم من بزن

اره حتما اینکارو بکنید

حساب مشترک از نون شب واجبتره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

اره چه اشکالی داره

بشرطی که دخالت نکنه 

چرا خرید 

ولخرج شدی

درکل خوبه 

دوست من حقوقشون باهم خرج میکنن

هردوتا ماشین دارن

دوستم هرچه دوست داشت میخره

تو هر مناسبت همسرش طلا میگیره

وباوجود یه مادرشوهر بداخلاق زندگی خوبی دارن

اره چه اشکالی داره بشرطی که دخالت نکنه  چرا خرید  ولخرج شدی درکل خوبه  دوست من ح ...

تا حالا ک آدمی نبوده دخالت کنه

فقط میگه مثلا باید زندگیمونو با هم بسازیم

هنوزم ک عقد نکردیم واسم طلا گرفته

خب من منبع درآمد دیگه ای ندارم ک پس انداز کنم جدا ملک و ماشینم اگه به اسم خودش بزنه چی؟ میشه هر چی ...

عزیزم همینجور که اون زحمت میکشه شما هم داری میکشی تازه شما علاوه بر کار بیرون کار خونه هم انجام میدی همون موقع که داشت میگفت پولامونو بریزیم حساب مشترک باید میگفتی هر چیم بخریم مال دوتامونه 

اصلا نزار زرنگ بازی دربیاره الان کوتاه بیای دیگه کارت تمومه

خب بعد اونم از حقوق من استفاده میکنه ها😂

خب تو هم از حقوقش استفاده میکنی

خوبیش اینه که لازم نیست بهش بگی پول بهت بده و یجورایی اختیار حقوق اون رو هم داری

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
حالا کو تا قبول شی و فارغ التحصیل بشی بعد سر کار بری، شاید تا اون موقع اصلاً طلاق گرفتید و همه حقوق ...

تربیت معلم قبول شی از ماه اولی ک میری دانشگاه حقوق داری

ینی من از مهر سال دیگ ک برم دانشگاه حقوق دارم

الانم حکمش دو و هشتصده

بعدشم گلم فک نمیکنی به کار بردن واژه طلاق واسه دو نفر ک هنوز زندگیشونو شروع نکردن قشنگ نیست؟چرا انرژی منفی جذب میکنین سمت زندگیای بقیه؟؟

تا حالا ک آدمی نبوده دخالت کنه فقط میگه مثلا باید زندگیمونو با هم بسازیم هنوزم ک عقد نکردیم واسم ط ...

خوب پس معلومه اهل زندگیه 

باهم باشید 

شما از پولی که میاد تو حساب مشترک گاهی بهش بگو یکم طلا میخوام بخرم

و خرج کن نمیخواد خرج نکنی و دائم پس انداز کنی همه چی حد تعادلش خوبه