2777
2789
عنوان

قبول کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 90 پست

چرا تاپیکت تعطیل شد عزیزم من تازه رسیده بودم اونجا که مامانتون اومد گفت چقدر خوشگله میشه بقیه اشو اینجا بزاری منم بخونم

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد تاپیکت ترکید ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

ببین همه خوبیا ودست ودلبازیاتو الان نشون نده الان هر طور رفتار کنی مرد به همون عادت می کنه اشکالی نداره زن ومرد توی خرج خونه باهم باشن اما حواست باشه عادت نکنه وتو برای خودت حریم داشته باش که اختیار حقوقتو داشته باشی ظاهری زیاد رو نده وزیاد صمیمی نشو تو خرج کردن حقوقت بزار بدونه مسئولیت اون تو خرج زندگی بیشتره 

چیشد تاپیکت ترکید ؟

گفتم عزیزم

چن نفری کمر همت بسته بودن آدرس دقیق منو پیدا کنن😂یکی دو نفریم نامهربونی کردن

وگرنه من اولشم گفتم مهم نیست عکسارو پاک نمیکنم همه ببینن

دیگه خواهش کردم از بچه ها گزارش بزنن حاشیه نشه

چشم الان همینجا میزارم

منو بلایک بعد اونجا ک دفترو داد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
گفتم عزیزم چن نفری کمر همت بسته بودن آدرس دقیق منو پیدا کنن😂یکی دو نفریم نامهربونی کردن وگرنه من ...

شت هست از اینا بیخی