2777
2789
عنوان

سونو 6 هفته

185 بازدید | 11 پست

من طبق پریودم تاریخ حدودی تخمک گذاریم رو می دونم واسه همین می دونم بتای من خیلی بالاتر از رنج طبیعی بود. دوتا بارداری قبلیم بتا تو روز 35 تا 38 سیکلم 200 بود اینبار بالاتر از 2000 بود می دونم بر اساس بتا نمی شه قضاوت کرد اما مشکوک به مول یا چند قلو زایی بودم ( بارداری قبلیم هم سه تا ساک بارداری داشتم اما دوتاش دفع شد) به دکترم گفتم قبول نکرد. درخواست سونو داد. رفتم سونو سونوگراف بهم گفت اندازه ساک بارداری حدود 6 هفته و یک روز اما جنین رویت نشد بعد من ازش پرسیدم مطمئنی فقط یه ساکه گفت نه باید بررسی بشه شاید ساک دیگه باشه من ندیدم. بعد یهو گفت اصلا همین هم نمی دونم یکیه یا دوتا یعنی چی؟؟؟؟؟ این حرفش رو نمی فهمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا سونوگرافت خیلی گیج بوده اصلا نمیفهمیده خودش چی میگ

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

خب جنین دیده نشده.شاید تو همون ساک دوتا جنین دیده شه ک همسانن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من رفتم رستاک معروف ترین سونوگرافی تهرانه مگه می شه  واقعا هنگ کردم

خب ساکت دیده نشده دیگ زود رفتی.بعد منظورش از اینک نمیدونم همینم یکیه یا دوتا خب جنینو ندیده ک شاید دوتا جنین تو ی ساک باشه.ولی دوقلویی یسریا بالای ۳۰۰۰۰ بودن ک دوقلو بوده

خب جنین دیده نشده.شاید تو همون ساک دوتا جنین دیده شه ک همسانن

خب پس اگه چیزی ندیده باید بگه ندیدم چرا اینجوری گفت تازه ازش پرسیدم منظورتون چیه می گه ببین کیسه زرده قابل مشاهده ست اما بزرگ تر از حد معموله    کلا نمی فهممش اما بهم گفت حتما یک هفته دیگه چک کن این تو همه چیز غیر طبیعیه

خب ساکت دیده نشده دیگ زود رفتی.بعد منظورش از اینک نمیدونم همینم یکیه یا دوتا خب جنینو ندیده ک شاید د ...

می دونی من روزی که برای سونو رفتم یعنی به تاریخ پریودم روز 41 سیکل همون روز تکرار بتا داشتم بتام 42575 بود ولی هیچی ندید اما روز 35 بتام رو زده بود بالای 2000

می دونی من روزی که برای سونو رفتم یعنی به تاریخ پریودم روز 41 سیکل همون روز تکرار بتا داشتم بتام 425 ...

ببین سونوگرافیا تو هفته های اول حرف مفت زیاد میزنن.ب خود مت گفت ۵۰ درصد امکان سقط داری بااین وضع کیسه و ساک حاملگیت.ولی خداروشکر من الان پونزده هفتمه بچمم سالمه.فعلا صبرکن هفته هشت برو

ببین سونوگرافیا تو هفته های اول حرف مفت زیاد میزنن.ب خود مت گفت ۵۰ درصد امکان سقط داری بااین وضع کیس ...

آره واقعا حرف مفت میزنن من دلم نمی خواد دوقلو داشته باشم چون یه بچه 7 ماهه دارم همین جوری دنیا بیاد بعد از چند وقت اندازه دوقلو دردسر داره اما نمی دونم چرا این حرف رو شنیدم از اول هم براساس بتا کلی ترس برم داشت