2777
2789
عنوان

خانمهایی که کرونا گرفتن بیان

62 بازدید | 7 پست

شما بعد از کرونا چرخه قائدگی تون بهم ریخت؟؟ توی گوگل خوندم بهم میریزه الان نمیدونم شک داشته باشم یا نه. در رابطه با تاپیک قبل.

لطفاً اگر اطلاعات دارید کمک‌کنید

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

من وقتی کرونا گرفتم باردار بودم خبر نداشتم نمیدونم تغییر میکنه یا نه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر گذشت کامل خوب شدی سه هفته بیشتره هنوز ی حسای بدی دادم تو گلوم و اینا😕

من یک ماه شده از شروع علائمم.. بدن درد دارم بعضی روزا.توان بدنمم نصف شد دیکه جون ندارم اصلا

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

من یک ماه شده از شروع علائمم.. بدن درد دارم بعضی روزا.توان بدنمم نصف شد دیکه جون ندارم اصلا

تقویتی بخور ببین یه قرصی هست اسمش مگنیفورت عه خیلی خوبه با صبونه بخور مامان من همش کنار من بود کرونا داشتم ولی چون خودش و بست ب این تقویتیا نگرفت اصلا .