2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودخوب میکنه یانه

این اسهال رو قطع نمیکنه تقویتش میکنه تا در نتیجه اسهال ضعیف نشه حتما بهش بده بعدم که خوب شد ادامش بده چیز خوبیه الان گرون شده حیفه تموم شیشه رو بده بخوره فک کنم ده قطره روزانه کافی باشه بروشورش بخون ببین چقد مفیده اسهال باید دورش بگذره مگه الان چن روزه اسهال گرفته 

ده روزی میشه اسهاله ازنوبت واکسنشم 5روزگذشته نبردمش هنوز

چرا نمیبریش دکتر بابا چرک خشک کن بده بهش بچه اب شد. نگاه یکم خاکشیر بپز ابشو بهش بده بخوره شکمشو سفت میکنه خاکشیر پخته برا اسهاله نیای خیسش کنی بدی بخوره اون شکمشو راه میندازه باید حتما بپزیش اگر اسهالش قطع نشد ببرش دکتر 

چرا نمیبریش دکتر بابا چرک خشک کن بده بهش بچه اب شد. نگاه یکم خاکشیر بپز ابشو بهش بده بخوره شکمشو سفت ...

اسهالش بهترشده هاکمترشده ینی ازصبح تاالان تازه پی پی کرده اماخب به حالت سابق برنگشته قبلاهردوسه روزفقط یکی دوبارپی پی میکردهنوزم اسهاله ینی یاعادیه؟همون پدی لاکتوکه دادم بهترش کرده