narsisjoon مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 عنوان بی بی چک📷📷📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 114 پست سلام دوستاااان من اصلا نمیدونم از شوک و خوشحالی چیکار کنماین عکس بی بی چکم😀😀میشه + کاذب باشه آخه فعلا جواب آزمایش رو نگرفتم😥😥https://uupload.ir/files/nu9k_۲۰۲۱۰۲۰۸_۰۸۴۰۰۳_copy_600x1067.jpg 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘 1399/11/20 | 16:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 مبارکهههههه عزیزم 🙌🎆🎉🎇🎊😊🚼 توروخدا برای منم دعا کن شش روز دیگه موعدمه الان فقط ترشح شیری د ... مرسی عزیزمانشاالله به زودی نتیجه بگیریاگه ترشحات ادامه پیدا کنه و دمای بدنت بالا بمونه احتمالا بارداریچون منم اینطوری بودم😍😍 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
shishijan عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 11 مرسی عزیزم انشاالله به زودی نتیجه بگیری اگه ترشحات ادامه پیدا کنه و دمای بدنت بالا بمونه احتمالا ب ... ای خدا از دهنت بشنوه منم اینطوریم دما بدنم زیاده طرف راست زیر شکمم درد میکنه ولی بیبی چک منفیه و16 روزعقب افتاده پری م
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 ای خدا از دهنت بشنوه منم اینطوریم دما بدنم زیاده طرف راست زیر شکمم درد میکنه ولی بیبی چک منفیه و16 ر ... ۱۶ روز🙄🙄حتما برو دکترانشالله بارداری 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 اوایل فقط میگفتم دختر ولی انقدر انتظار کشیدم که دیگه واقعا فرقی نداره فقط وفقط سالم باشه✌✌ تو چطور ... منم دختر دوست دارم
kkkk_hhhh عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1528 مرسی عزیزم انشاالله به زودی نتیجه بگیری اگه ترشحات ادامه پیدا کنه و دمای بدنت بالا بمونه احتمالا ب ... دمای بدنمو چک نکردم ولی ترشحاتم یکم زیادتر شده احساس میکنم رنگشم به رنگ شیری یا زرد خیلی کمرنگه استرس گرفتم میگم عفونت نباشه😓 یکشنبه موعدمع
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 دمای بدنمو چک نکردم ولی ترشحاتم یکم زیادتر شده احساس میکنم رنگشم به رنگ شیری یا زرد خیلی کمرنگه استر ... انشالله که علائم بارداریه🤗🤗 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 دمای بدنمو چک نکردم ولی ترشحاتم یکم زیادتر شده احساس میکنم رنگشم به رنگ شیری یا زرد خیلی کمرنگه استر ... نه منم ترشحاتم زیاد شده بود
آتییییش عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 729 اره عزیزم من دل دردای خفیف دارم هرازگاهی دل یا کمرم تیر میکشید بعد درد شبیه پریودی معدم تررش میکنه ... منم علائمم مثل شماست. شما دکتر رفتی؟ من هنوز نوبتم نرسیده😁 خدایا شکرت...
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 منم علائمم مثل شماست. شما دکتر رفتی؟ من هنوز نوبتم نرسیده😁 اره عزیزم رفتم گفت سه هفته دیگه بیا برا سونو