2789
عنوان

بی بی چک📷📷📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 114 پست
فک کنم منو شما باهمیم😄ویی چ استرسی داره😣  انشاالله قلب نی نی جفتمون  میزنه😍 هیچ احساس ...

ضربان ک ن ولی از صب ی چی مث حباب هی داره میترکه سمت راستم نمیدونم نشونه خوبیه؟ای خدا این بچه برا من بمونه کل سایتو مث اون اقاهه شیرینی میدم😕😂

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
لیلیلیلیلیلللیلی مبارکههههه😍😍😍😍 من نمیدونم چرا هر وقت عکس بی بی چک مثبت میبینم انقد انرژی میگیر ...

منم همینطوری ام😁😁😀😁😀

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه بگی کلوموفین چرا میخوری

عزیزم  اول ک اقدام رو میتونی از فردای پاک شدنت یه روز در میون داشته باشی . اگه هم ن ک روزای تخمک گذاریتو با کیت یا سونو مشخص میکنی و اقدام میکنی انشاالله ۱۴ روز بعدش نتیجه مشخص میشه

کلومیفن و اینا هم دارو برا رشد تخمک و تحرکشونه. برا بزرگ شدنشون و بالغ شدنتون و خلاصه این چیزا دیگ.

انشاالله به این داروها نیازی نداشته باشی ❤️یک سال و نیم تمام داروها رو مصرف کردم بد دردیه🥺❤️

ضربان ک ن ولی از صب ی چی مث حباب هی داره میترکه سمت راستم نمیدونم نشونه خوبیه؟ای خدا این بچه برا من ...

عزیزممم😄😍😘 انشاالله میمونه من یه سقط ناخواسته داشتم بدجور دلم شکست ... انشاالله نی نی هامون سالم میان بغلمون❤️❤️

عزیزم  اول ک اقدام رو میتونی از فردای پاک شدنت یه روز در میون داشته باشی . اگه هم ن ک روزای تخم ...

من اقدام کردم ولی بیبی زدم منفیه البته پنج روزه اقدام کردیم یک روز درمیون میشه بگی کی معلوم میشه😔 اینجا کسی راهنماییم نمیکنه

عزیزممم😄😍😘 انشاالله میمونه من یه سقط ناخواسته داشتم بدجور دلم شکست ... انشاالله نی نی هامون سالم ...

عزیزدلم ایشالا میمونن برامون🙏🙏🙏🙏🙏

علائم چی داری؟

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
چند وقت منتظر بودی عزیزم مبارکه😍😍 داروخورده بودی

۳ ساااال منتطرم

فقط و فقط یه دوره لتروزول خوردم که تو همون ماه اول جواب داد

مررررسی😍😍😍

من اقدام کردم ولی بیبی زدم منفیه البته پنج روزه اقدام کردیم یک روز درمیون میشه بگی کی معلوم میشه😔 ا ...

عزیزممم خیلی زوده ک . روز موعد پریود بعدیت میتونی بی بی چک بزنی تازه اونم شاید نشون نده . اصلا تو فکرش نرووو بیخیال باش تا روز موعد پریودیت 

خیلی خوبه که حال خوبتونو قبل همه با ما تقسیم میکنید.مرسی😘😘

انصافا اول از همه به نی نی سایتی ها گفتم

هنوز شوهرم نمیدونه😁😁😁😁

گفتم جواب ازمایش رو بگیرم مطمین شدم بعد بهش بگم