2777
2789
عنوان

سردوز چی بخرم

9682 بازدید | 25 پست

بچها من درحد 4تا 4500 میتدنم برا سردوز حرج کنم بعد از یکی پرسیدیم چندتا عکس فرستاد ولی خب من نمیدونم کدوم خوبه اگه کسی میتونه راهنماییم کنه عکساشونو بفرستم 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خونه الینا خیلی خوبه بی بی لوک هم خوبه هم واسه کارگاه خوبه هم خونه

عکساشونو میفرستم بی زحمت میشه بگین کدوم. راستی این پروانه ها چجورین اخه همین میگفت پروانها چینین خراب میشن ولی اینا برا ژاپنه 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
عکساشونو میفرستم بی زحمت میشه بگین کدوم. راستی این پروانه ها چجورین اخه همین میگفت پروانها چینین خرا ...

پروانه ایا خوبن ولی نمیدونم چرا من دوسشون ندارم 😅 البته خیلی سال پیش داشتیم شاید 15 سال پیش بعد اون دیگه کار نکردم شاید اونموقع بچه بودم کار باهاش سختم بود ولی خالم جدیدا باهاشون کار کرده میگه خوبن ضخیم هم سردوز میکنن ولی بی بی لوک نمیکنه

پروانه ایا خوبن ولی نمیدونم چرا من دوسشون ندارم 😅 البته خیلی سال پیش داشتیم شاید 15 سال پیش بعد اون ...

عزیزم عکساشونو فرستادم میشه ببینینشون. میگن کار کردن باهاشون سخته بخصوص نخ کردنشون 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
https://uupload.ir/files/xo7t_img-20210208-wa0017.jpg

اینو خالم داره ولی فک کنم رنگش سبز بود مدل دقیشو نمیدونم ولی ازش راضیه اما گفت تو ضخیم سر دوز کردن خوب نیست برادر هم مارک خوبیه اما شهر ما نداره میگن نمایندگی اینجا نداره اگه خراب بشه باید بفرستیم شهر دیگه

اینو خالم داره ولی فک کنم رنگش سبز بود مدل دقیشو نمیدونم ولی ازش راضیه اما گفت تو ضخیم سر دوز کردن خ ...

منم اینارو از تهران پرسیدم شهر خودمون اصلا تو این قیمت نداشت.. حالا بنظر شما کدوم  بی بی لوک یا برادر. شرمنده انقد میپرسم 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
عزیزم عکساشونو فرستادم میشه ببینینشون. میگن کار کردن باهاشون سخته بخصوص نخ کردنشون 

چندبار نخ کنی عادت میکنی من الینا دارم خیلی خوبه اما فقط واسه خونه فک کنم 8 جور سر دوز کنه 4 نخن ولی میتونی 2 نخ هم استفاده کنی قیمتشو نمیدونم بی بی لوک خوبه ولی کلا هر سردوزی باید باهاش کار کنی تا نخ کردنش دستت بیاد

چندبار نخ کنی عادت میکنی من الینا دارم خیلی خوبه اما فقط واسه خونه فک کنم 8 جور سر دوز کنه 4 نخن ولی ...

اینا دونخ هستن یا سه نخ.؟

اره جاریم از پروانها داره میگه صداش زیاده اگه میگیری یه چی خوب بگیر

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁