بچها من درحد 4تا 4500 میتدنم برا سردوز حرج کنم بعد از یکی پرسیدیم چندتا عکس فرستاد ولی خب من نمیدونم کدوم خوبه اگه کسی میتونه راهنماییم کنه عکساشونو بفرستم
عکساشونو میفرستم بی زحمت میشه بگین کدوم. راستی این پروانه ها چجورین اخه همین میگفت پروانها چینین خرا ...
پروانه ایا خوبن ولی نمیدونم چرا من دوسشون ندارم 😅 البته خیلی سال پیش داشتیم شاید 15 سال پیش بعد اون دیگه کار نکردم شاید اونموقع بچه بودم کار باهاش سختم بود ولی خالم جدیدا باهاشون کار کرده میگه خوبن ضخیم هم سردوز میکنن ولی بی بی لوک نمیکنه
اینو خالم داره ولی فک کنم رنگش سبز بود مدل دقیشو نمیدونم ولی ازش راضیه اما گفت تو ضخیم سر دوز کردن خوب نیست برادر هم مارک خوبیه اما شهر ما نداره میگن نمایندگی اینجا نداره اگه خراب بشه باید بفرستیم شهر دیگه
عزیزم عکساشونو فرستادم میشه ببینینشون. میگن کار کردن باهاشون سخته بخصوص نخ کردنشون
چندبار نخ کنی عادت میکنی من الینا دارم خیلی خوبه اما فقط واسه خونه فک کنم 8 جور سر دوز کنه 4 نخن ولی میتونی 2 نخ هم استفاده کنی قیمتشو نمیدونم بی بی لوک خوبه ولی کلا هر سردوزی باید باهاش کار کنی تا نخ کردنش دستت بیاد