2777
2789
عنوان

میخام مهریه مو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 32 پست
واقعا؟؟  چقد زنا بدبختن که هیچوقت اختیار هیچی رو ندارن

نه عزیزم به خاطر اختیار نیست تو قانونم نیستش بنظرم بیشتر بخاطر اینکه مدا با زور و اجبار زنا رو تسلیم خواسته هاشون نکن بنظرم خیلی هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نقد بهت بده یا مثلا نصف داراییشو به نامت کنه؟

به نامم میکنه حتی رهن مغازه شم میگه اسم جفتمون بنویسیم تو اجاره نامه ک نصف رهن مال تو حساب بشه و نصف یه خونه ماشینشو ولی به نام نمیکنه میگه دردسرش زیاده شایدم بفروشیمش

گاهی اوقات یه آدمی میاد تو زندگیمون که معنی تازه ای به خوشبختی میده... 

هیچ وقت این کارو نکن 

مردا از اسم مهریه میترسن

درسته که بهمون چیزی نمیرسه اما بازم باعث ترسشون میشه

سپردمت به خدا...من به چوب خدا اعتقاد دارم پس منتظر میمانم تا جواب اشکها و دل شکسته ام را ببینی...
اها منظورشون اینه ممکنه همسر سواستفاده بکنه و بزنه زیر همه چیز ؟🤔🤨

آره میگن شاید زنشو گول بزنه و خب زنم ک تو دیدگاهش ن ناقص العقله دیگه

آره میگن شاید زنشو گول بزنه و خب زنم ک تو دیدگاهش ن ناقص العقله دیگه

خب بعیدم نیست خیلیلا اینکارو میکنن 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
هیچ وقت این کارو نکن  مردا از اسم مهریه میترسن درسته که بهمون چیزی نمیرسه اما بازم باعث ترسشو ...

نمیخام زندگیم برپایه ترس همسرم باشه میخام برپایه اعتماد و عشق باشه و اینکه خب نصف مهریه رو یه‌جورایی داره میده دیگه

هر دفتر خونه شرایطش بابت این قضیه فرق می‌کنه. هر کدوم سخت گیری های خودشونو دارن

ممنون بابت اطلاعاتت پس حضوری چندجا سر بزنم بهتره

ممنون بابت اطلاعاتت پس حضوری چندجا سر بزنم بهتره

آره عزیزم. ما یک جا پرسیدیم چرا اینطوری میکنین؟ گفتن شاید آقاهه خانمشو با کتک و تهدید مجبور به بخشیدن مهریه کرده باشه و بعد از بخشیدن میخواد طلاق بده برا همین سختگیری میکنیم.

نمیخام زندگیم برپایه ترس همسرم باشه میخام برپایه اعتماد و عشق باشه و اینکه خب نصف مهریه رو یه‌جورایی ...

برای منم میخواست نصف اموالشو به نامم کنه مهرمو ببخشم

اما چون زیاد بحثمون میشه 

پیش خودم فکر کردم اگه ببخشم 

هر لحظه ممکنه بگه برو از زندگیم بیرون

سپردمت به خدا...من به چوب خدا اعتقاد دارم پس منتظر میمانم تا جواب اشکها و دل شکسته ام را ببینی...