2777
2789

دو سال ازم کوچیکتره

اخلاقا پز پزو هست همه میدونن حتی به شوخی هم خواهرش بهش میگه

من خونه دارم به چند دلیل چون بچه دار شدم بعد از دانشگاه سرکار نرفتم و جاهای خصوصی با حقوق کم راضی به کارکردن نبودم

فقط کار دولتی و استخدام رسمی دوست دارم برم

دخترم بزرگ شه حتما سرکار میرم یا ارشد میخونم و ادامه میدم

تا الانم بیکار نبودم زبان میخونم سطح ادونس کانون زبانم

دو سه باره حس میکنم بهم پز داده تو دلم ناراحت شدم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

اونو ول کن از کانون زبان راضی ای؟؟ میخوام‌ثبتنام‌کنم.می ارزه؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

آخی😐

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان من خیلی ضعیف بود

الان خوب شده

ولی هنوز بلبلی حرف نمیزنم

کانونم تموم شه یا کلاس های بحث آزاد میرم یا دنبال آیلتس

واسه صحبت کردن کانون کافی نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
زبان من خیلی ضعیف بود الان خوب شده ولی هنوز بلبلی حرف نمیزنم کانونم تموم شه یا کلاس های بحث آزاد ...

کلاسای انلاینش چجوریه؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من تعريفشو خيلى شنيدم من شش ساله سفير ميرم ولى سفير فقط فكر پوله از وقتى كرونا اومده ولش كردم چون هم مجازى شده هم قيمتش دو برابر ترم هاش رو هم زياد كرده كه پول بيشتر بگيره سطحم هم آپر اينترمديت هست به نظرم كانون برو من دوستام خيلى راضين

کلاسای انلاینش چجوریه؟

واقعا خوب نیست 

بزار حضوری شدن برو

من مجبوری ادامه ش دادم چون آخراشم

بله اطراف منم هست همچین موردی

ایشون بادیپلم رفتن پیش یکی ازدوستاشون باپارتی کارمیکنن ولی به من که دارم ارشدم رومیگیرم پز میدن  

منم مثل شماتصمیم دارم باارشد واسه آزمون استخدامی شرکت کنم

من تعريفشو خيلى شنيدم من شش ساله سفير ميرم ولى سفير فقط فكر پوله از وقتى كرونا اومده ولش كردم چون هم ...

البته از لحاظ تدريس خيلى قوى اند و گرامر و خيلى قوى كار ميكنند اسپيكينگ هم همينطور من همون ترم اول عين بلبل شروع كردم به حرف زدم الانم فيلم هارو كاملا ميفهمم بدون زيرنويس مبينم 

پز چی میده چی میگه 

یه جا میخواستیم بریم باهم قرار میذاشتیم 

مادرشوهرم گفت ۳ بریم 

اون زنگ زد گفت نه من و فلانی تا ۲ سرکاریم و نمیتونیم و این حرفا

جالبه جاری م جای دولتی هست نگفت زوده و این حرفا چون پنجشنبه ها همه زودتر تعطیل میشن

یه بار دیگم...الان تایپ میکنم

یه بار دیگه م

شغل مامانش خیلی خوبه

هفته ی پیش گفت اولا مامان هر جا میرفت میفهمیدن چیکارس خیلی تحویلش میگرفتن

الان واسه وام خونه هر جا میرفتیم میفهیدن چیکارم کلی تحویل م میگرفتن و سوال میپرسیدن

حالا تو یه شرکت خصوصی کار میکنه اونایی که واسه مهاجرت هستن

من تعريفشو خيلى شنيدم من شش ساله سفير ميرم ولى سفير فقط فكر پوله از وقتى كرونا اومده ولش كردم چون هم ...

کانون میگه ۳۰۲ هزار تومن مجازی‌.می ارزه؟

البته از لحاظ تدريس خيلى قوى اند و گرامر و خيلى قوى كار ميكنند اسپيكينگ هم همينطور من همون ترم اول ع ...

سفیر چندتومنه مگه

بله اطراف منم هست همچین موردی ایشون بادیپلم رفتن پیش یکی ازدوستاشون باپارتی کارمیکنن ولی به من که د ...

حالا اون ارشد گرفته

من به خاطر دخترم نه 

و اینکه هزینه ی آزاد رو نمیتونیم بدیم

حتما باید دولتی قبول شم

خیلی ناراحت میشم کار کار میکنه

من حسابداری خوندم هر لحظه بخوام یه شرکتی پیدا میکنم که برم توش کار کنم

ولی شوهرم میگه دوست ندارم نیروی کار ارزان باشی