2777
2789

خودم اوائل جانان دوس داشتم ك هر كي شنيد گفت افغاني ها بيشتر ميزارن يا گفتن ب عنوان اسم خوب نيست

حالا بهار و ارغوان كدوم بهتره

كسي اسم خوب ك ب باران بياد ميدونه بهم بگه

تو بهترين اتفاق زندگي مني

باران . بهار بهم میان 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باران و بهاران

خیلی خوشگله

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

ما دوتا دختر پشت سر عمم داره

الی بهار

دومی ۱ سال کوچیک تره باران

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

باران و بارانا

به‌قرآن‌دخترم😭اسمم‌فاطمس‌هی‌نپرسید‌تو‌مردی؟!یه‌چیزی‌میگم‌بت‌شاید‌بخندی‌بهم‌شاید‌اصلا‌چشاتو باز ببندی‌بهم‌یه‌چیزی‌میگم‌فقط‌در‌حد‌گله😀اذیت‌میشم‌بث‌که چشمات‌خوشگله😍بعضی‌موقع‌ها‌هم‌همه‌چی‌هست‌بجز اونی‌که‌باید‌باشه‌مثلا‌یه‌بچه‌تنها‌که‌اسباب‌بازی‌هم‌داره‌ها ولی‌کسی‌نیست‌که‌باهاش‌با‌همون‌اسباب‌بازیه‌بازی‌کنه‌اون موقعست‌که‌با‌همه‌قهر‌میکنه‌حتی‌با‌اسباب‌بازیش🙂میشه از‌تنهایی‌یه‌قلب‌شد‌وضربان‌زدیعنی‌میشه‌فوران‌نکردو‌دور نریخت‌میشه‌به‌هم‌زد‌و‌موشکافت‌ونبض‌پیدا‌کردمیشه‌از بغض‌به‌هنر‌رسیدوازاشک‌به‌ساز😃🦅بعضی‌وقتاوضعیت انقدقرمزنیست‌که‌آژیرو‌بکشن‌اما‌همون‌آژیروقتی‌به‌صدا‌در میاد‌خیلی‌از‌وضعیتا‌روقرمزمیکنه‌پس‌یه‌وقتا‌بهترین‌کار سکوته‌وسکوت‌یعنی‌قهر😀🍀آره‌من‌عاشقت‌هستم‌بیا سرزنش کن!!☺آره‌من‌خودش‌خوبه‌اصلا‌بیا‌بدترش‌کن !!☺آره‌دل‌نازک‌وخسته غرورمو‌له‌کن!!گل‌میفرستم‌تو‌،‌تو استوری‌پرپرش‌کن!!

وای اسم باران و بهار حس خیلی خوبی بهم میده

انگار تو شمالم 

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
باران و بارانا

😐🤭🤣