اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐 🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌 راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐 🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌 راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔