متاسفانه جنین من دوهفته پیش تو شش هفته و سه روز ایست قلبی کرد😢 کسی بوده بعد یکبار ایست قلبی جنین بارداری بعدیشو بسلامتی گذرونده باشه و تودلیشو سالم بغل بگیره!؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من تیرماه سقط کردم ۹هفته بود جنینم قلبش وایستاد....نفهمیدم دلیلشو دکترا میگن مشکلات کروموزومی. ...
خیلی سخته😢عزیزم ان شاالله بسلامتی باردارشی و بگذرونی بارداریتو❤منم ماه بعد میرم دکتر ببینم چه آزمایشاتی باید انجام بدم ، ان شاالله خرداد بعد پریوی میخام اقدام کنم
عزیزم منم مرداد ماه امسال توی 7 هفته که رفتم قلبشو ببینم تشکیل شده یا نه گفتند جنینم ایست قلبی کرد و کورتاژ کردم . آذر ماه زیر نظر متخصص زنان و کلی آزمایش به درخواست خودم برام نوشت چون میگفت 1 سقط طبیعیه و خدا رو شکر سالم بودم . بعد از یه ماه اقدام سریع باردار شدم و این سری توی هفته 9 پریودی رفتم و گفت جنین قلبش میزنه و همه چی خوبه و 8 هفته هست . بعدش یه هفته بعد دیدم علائمم مثل متورم و حساسیت سینه که از اول داشتم رفت و اینم بگم از اول کلا حالم خوب بود برعکس بارداری قبلیم و مگفتم این بارداریم سالمه ولی یه روز که از سرکار برگشتم دیدم وقتی توی دستشویی با دستمال خودمو خشک کردم یه آب و خون اومد توی دستشویی و بعد دیدم دل درد گرفتم . سریع خوابیدم و زنگ زدم بیمارستان که گفت باید بیای سونو شی . رفتم سونو گفت قلبش وایستاده 5 روزه . این بار توی خونه سقط شد و بردم مرکز ژنتیک و پاتولوژی کریمی نژاد که معروفه و گفت جنین مشکل کوروموزومی داشته و خلاصه مشکلی نیست و امکان عودش در بارداری بعدی 1 درصد هست و میتونید باز اقدام کنید . ولی من موندم پس دلیلش چی بود . من که سالمم شوهرم هم ساله خدا رو شکر . نمیدونم چرا جنین هام ایست قلبی میکنند . این سری میترسم اقدام کنم با اینکه خیلی دلم بچه میخواد .
خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم . این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
سلام عزیزم ان شاالله که زودی جاش سبز شه🙏🙏 الان اقدامی برای بارداری؟
سلام عزیزم . من جواب آزمایش کاریو تایپ و انعقادی خون و ... اومد خدا رو شکر خوب بود . هم خودم هم همسرم . دکتر گفت میتونی اقدام کنی و هم میتونی قبلش عمل هیدروسکوپی انجام بدی که داخل رحمت رو ببینیم و شاید مشکل اونجا بود ولی گفت چیزی نیست و اقدام کن . البته به اصرار خودم یه آزمایش اسپرم برای همسرم نوشت . دیگه خواستم محکم کاری کنم . خودمم میخوام برم دکتر خون ببینم مشکل ایمنی ندارم ؟ برام دعا کن . انشالله شما هم به زودی مادر میشید و بغلش میگیری .
خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم . این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین