2777
2789
عنوان

بارداری بعد از ایست قلبی جنین

11817 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

متاسفانه جنین من دوهفته پیش تو شش هفته و سه روز ایست قلبی کرد😢 کسی بوده بعد یکبار ایست قلبی جنین بارداری بعدیشو بسلامتی گذرونده باشه و تودلیشو سالم بغل بگیره!؟

آزمایش خاصی انجام دادین برا باردار بعدی؟

چند هفته بودین؟

عزیزم من تیرماه سقط کردم ۹هفته بود جنینم قلبش وایستاد....نفهمیدم دلیلشو دکترا میگن مشکلات کروموزومی...

الان بعد ۷ماه منتظرم پریود شم بعد اقدام کنم...دعا کنید اتفاق دوباره تکرار نشه

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تیرماه سقط کردم ۹هفته بود جنینم قلبش وایستاد....نفهمیدم دلیلشو دکترا میگن مشکلات کروموزومی. ...

خیلی سخته😢عزیزم ان شاالله بسلامتی باردارشی و بگذرونی بارداریتو❤منم ماه بعد میرم دکتر ببینم چه آزمایشاتی باید انجام بدم ، ان شاالله خرداد بعد پریوی میخام اقدام کنم

ان شالله برا کسی پیش نیاد به همچین اتفاقی

خیلی سخته😢عزیزم ان شاالله بسلامتی باردارشی و بگذرونی بارداریتو❤منم ماه بعد میرم دکتر ببینم چه آزمای ...

ان شاالله..

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه

عزیزم منم مرداد ماه امسال توی 7 هفته که رفتم قلبشو ببینم تشکیل شده یا نه گفتند جنینم ایست قلبی کرد و کورتاژ کردم . آذر ماه زیر نظر متخصص زنان و کلی آزمایش به درخواست خودم برام نوشت چون میگفت 1 سقط طبیعیه و خدا رو شکر سالم بودم . بعد از یه ماه اقدام سریع باردار شدم و این سری توی هفته 9 پریودی رفتم و گفت جنین قلبش میزنه و همه چی خوبه و 8 هفته هست . بعدش یه هفته بعد دیدم علائمم مثل متورم و حساسیت سینه که از اول داشتم رفت و  اینم بگم از اول کلا حالم خوب بود برعکس بارداری قبلیم و مگفتم این بارداریم سالمه ولی یه روز که از سرکار برگشتم دیدم وقتی توی دستشویی با دستمال خودمو خشک کردم یه آب و خون اومد توی دستشویی و بعد دیدم دل درد گرفتم . سریع خوابیدم و زنگ زدم بیمارستان که گفت باید بیای سونو شی . رفتم سونو گفت قلبش وایستاده 5 روزه . این بار توی خونه سقط شد و بردم مرکز ژنتیک و پاتولوژی کریمی نژاد که معروفه و گفت جنین مشکل کوروموزومی داشته و خلاصه مشکلی نیست و امکان عودش در بارداری بعدی 1 درصد هست و میتونید باز اقدام کنید . ولی من موندم پس دلیلش چی بود . من که سالمم شوهرم هم ساله خدا رو شکر . نمیدونم چرا جنین هام ایست قلبی میکنند . این سری میترسم اقدام کنم با اینکه خیلی دلم بچه میخواد . 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
عزیزم منم مرداد ماه امسال توی 7 هفته که رفتم قلبشو ببینم تشکیل شده یا نه گفتند جنینم ایست قلبی کرد و ...

سلام عزیزم ان شاالله که زودی جاش سبز شه🙏🙏

الان اقدامی برای بارداری؟

عزیزم منم مرداد ماه امسال توی 7 هفته که رفتم قلبشو ببینم تشکیل شده یا نه گفتند جنینم ایست قلبی کرد و ...

منم  همش منتظرم دوماه دیگه اقدام کنم،ازمایش ایمنی انعقادی هم دادم جوابش ده روز دیگه میاد

عزیزم من تیرماه سقط کردم ۹هفته بود جنینم قلبش وایستاد....نفهمیدم دلیلشو دکترا میگن مشکلات کروموزومی. ...

سلام عزیزم اقدام کردی؟

قبل اقدام آزمایش خاصی ندادی؟

سلام عزیزم ان شاالله که زودی جاش سبز شه🙏🙏 الان اقدامی برای بارداری؟

سلام عزیزم . من جواب آزمایش کاریو تایپ و انعقادی خون و ... اومد خدا رو شکر خوب بود . هم خودم هم همسرم . دکتر گفت میتونی اقدام کنی و هم میتونی قبلش عمل هیدروسکوپی انجام بدی که داخل رحمت رو ببینیم و شاید مشکل اونجا بود ولی گفت چیزی نیست و اقدام کن . البته به اصرار خودم یه آزمایش اسپرم برای همسرم نوشت . دیگه خواستم محکم کاری کنم . خودمم میخوام برم دکتر خون ببینم مشکل ایمنی ندارم ؟ برام دعا کن . انشالله شما هم به زودی مادر میشید و بغلش میگیری . 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
سلام عزیزم . من جواب آزمایش کاریو تایپ و انعقادی خون و ... اومد خدا رو شکر خوب بود . هم خودم هم همسر ...

خداروشکرگلم، ان شاالله که بقیه ازمایشاتم خوب باشه🙏 مرسی گلی😚 ان شاالله سال بعد همین موقع نی نی قشنگ بغلت باشه♥🙏

اره گلم من بارداری اولم ۹ هفته ایست قلب کرد. ولی بعد یکسال باردار شدم دوباره. الانم دنیا اومده. نگ ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم بعد سقط امکان بارداری کمتر میشه؟ همش میترسم خیلی طول بکشه 

سلام عزیزم یه سوال داشتم بعد سقط امکان بارداری کمتر میشه؟ همش میترسم خیلی طول بکشه 

سلام عزیزم من خودم یک سال بعد سقطم اقدام کردم و همون ماه اول باردار شدم. فکر نکنم ربطی داشته باشه

🌷توکلتُ علی الله🌷