2777
2789

انشالله که سلامت برگردن

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمد شفا میخونم

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

ناراحت نباش عزیزم توکلت به خدا باشه

منم تو همچین‌ موقعیتی بودم

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

ای جوووونم دستای پر محبتش رو انشالله سالم و سرحال برمیگرده پیش دختر مهربونش منم دعا میکنم براش عزیزم  

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

اخخخخخخی😭😭😭😭😭خدا همه مریضاروشفا بده براش دعا میکنم .ماهم مریض بد حال داریم دختر کوچک داره تو رو خدا هر کی خوند پیاممو براش دعا کنه یا صلوات یا حمد یا هرچی😭😭😭دخترش خییییلی بهش وابسته ست فقط بخاطر دخترش خدا رحم کنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اخخخخخخی😭😭😭😭😭خدا همه مریضاروشفا بده براش دعا میکنم .ماهم مریض بد حال داریم دختر کوچک داره تو رو ...

اللهم اکشف کل مریض حتما دعا میکنم انشالله خدا خودش بهشون نگاه کنه

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
خدا سلامتی بده عزیزم‌😔

ممنونم سلامت باشی😭😭😭بخدا دلمون خونه براش انقدر استرس میکشیم

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اللهم اکشف کل مریض حتما دعا میکنم انشالله خدا خودش بهشون نگاه کنه

ممنونم عزیزم خدای مهربون ب خودت و عزیزانت سلامتی و دل خوش بده

ممنونم عزیزم خدای مهربون ب خودت و عزیزانت سلامتی و دل خوش بده

مرسی گلم از دعای قشنگت