2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریود نیستم هم درد پریودی دارم

عزیزم منم اینطوریم پلیکیستیک تخمدان دارم برو سنو رحم تخمدان اگر داشتی سریع درمانو شروع کن

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
چی هس من مجردم هنوز

من از زمان مجردی داشتمش ولی خودم نمیدونستم همون تنبلی تخمدانه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
یعنی چی باد کش گرم کن؟

😂😂 بزن تو نت اگه تو خونه انجام بذی ک بهتر اما پیداست که بلد نیستی ،میتونی دستگاهش رو بخری ارزونه (اما این بادکش سرد محسوب میشه)

یا هم میتونی بری طب سنتی واست انجام بدن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
وای خدای من .من هنوز باباشو پیدا نکردم بچه دار هم به مشکل خوردم

نترس بابا

یکی از بستگان دور از جونت از درد می مرد هر دفعه الان دوتا بچه داره ،با اقدام اول باردار شد هر دو رو

پس ذهنتو درگیر این ماجراها نکن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

ضخامت رحم نگرفتی؟

مامان من ضخامت رحم داشت،همش درد پریود داشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بنظرم برا بعضیا ارثیه من ک میمردمو زنده میشدم سونو میرفتم همه سالم بودن حالت تهوع شدید داشتم و بالا میاوردم کمروشکم بستن اصلا فایده نداشت نمیتونستم قرص بخورم سریع بالا میاوردم هرماه میرفتم امپول یا سرم میزدم بعدها دیگه دستم اومد شیاف ارومم میکرد

تا اینکه بعد زایمان همه دردام رفت

مامانمم مث خودم بود اما خواهرم اصلا درد نداشت نهایت دردش یکم دلدرد بود ک با نبات داغ حل میشد

نه من در حالت عادی درد پریودی دارم یعنی پریود نیستم ولی دردش دارم

دوستم یکی از علل دردا عفونت ممکنه باشه من هرچن وقت یبار عفونت میگیرم دقیقا عین دردپریودیه کمرم درد میگیره شدید زیرشکمم دردمیگیره حتی موقع را رفتن و ادرار درد دردش انگار بیشترمیشه