2777
2789

بچه ها من خیلی کمرم درد میگیره و ول میکنه ولی انقباض ندارم رفتم دکتر میگه رحمت فقط یه سانت بازه و حداقل تا سه روز دیگه زایمان نداری. خیلی کمر درد دارم چیکار کنم

خب خوبه دیگه درد زایمان هستش چیز گرم بخور 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم از چهارشنبه کمر درد داشتم  البته انقباض کم و نامنظم هم داشتم دوشنبه  زاییدم یعنی ۶ روز بعدش

بشین رو توپ زایمان قر بده دردش رو اروم تر میکنه و تو روند باز شدن کمکت میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همه کاری کردم. حمام، پیاده روی، تخم شوید، پله کیسه آبم باز میشد خوب بود. نمیخوام بیمارستان برام باز ...

عزیزم ترس نداره که

من دو تا زایمان کردم هردو رو تو بیمارستان با انگشت پاره اش کردن درد هم اصلا نداشت

قرص روغن کرچک هم خوبه برای باز شدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام به همه من بچه ام به دنیا اومد و الان ۳ و نیم هست.

کمر دردی که در موردش تاپیک گذاشتم به خاطر چرخیدن بچه و حالت opگرفتن بود. خیلی خیلی درد کشیدم تا بچه به دنیا اومد. همه جا میگن تا دردهاتون زیاد نشده نیاین بیمارستان و عادیه درصورتی که اشتباهه. حتما تا دردهاتون شروع شد برین سنوگرافی ببین وضعیت جنین عادی باشه. بعد اگه عادی بود برگردین خونه تا نزدیک زایمان برسه. من باید سزارین میشدم واقعا به خیر گذشت ممکن بود بچه ام از دست بدم. حتی ماما بیمارستان خیلی خیلی استرس کشید بچه ام خدایی نکرده بمیره. در حالت عادی صورت بچه به سمت پایین هست ولی در حالت op بچه صورتش رو به جلو هست. 

در حالت op زن چندین برابر حد معمول درد داره.