2777
2789
عنوان

ناراحتی مادرشوهرم از منه تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 72 پست
ای بابا مگ تا چ حد بهم ریخته بود خونه ی سه روزه ک بهم ریختگی نداره😅 مادر شوهرتم نباید حداقل مستق ...

چندتا لباس چند تا ظرف خیلی به هم ریخته نبود ولی مادرشوهرم خیلی رو تمیزی حساسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بری شهر غریب هیچ آشنایی هیچ دوستی نباشه فقط خانواده شوهرت باشن گریه نمیکنی؟واقعا دلتنگ نمیشی؟

خب شوهر نمیکردی🤷🏻‍♀️

منم رفتم شهر غریب.ولی میدونستم ک وابسته نیستم

البته منی ام که وابسته نبودم. گاهی اوقات گریم میگیرفت

ولی خو دیگ نه در حد شما دل نازک🙈

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
چون لباسای خونگیمو روز اخر گذاشتم تو ماشین اوردم خونمون دیگه وقت نشد تا بزنم

خب عزیزم خودت شهر غریب رو انتخاب کردی چرا گریه میکنی پس 

راضیش کن برین شهر مامانت

خودتون کدوم شهر بودین؟ 

اولِ کاری بد شد 🤕🤕

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

برا خودش حساس باشه سر زده اومده برات مهم نباشه 

از الان فکر آدم یا درست کردن نباشه 😐

زشت بود پشت در بمونن دلم نمیاد

زشت که نبود. زشت رفتار اونا بود که بدون اطلاع اومدن پست در

و شما که برگشتی بخاطر اونا انتخاب خودت بوده. اونا رو به حال خوب خودت ترجیح دادی.

از همین اول داری اشتباه میری مسیر زندگی و روابط رو.

چن سالته که گریه زاری میکنی بچسپ به زندگیت من کاری به مادر شوهرت ندارم ولی دل به خونه زندگیت بدی بهت ...

سنم کم نیست .خیلی خسته هستم .نمیدونم میترسم افسردگی بگیرم خوابم خیلی خیلی کم شده خونه مامانم هشت تا دوزاده ساعت میخوابیدم الان چهارساعت میخوابم 

شما بری شهر غریب هیچ آشنایی هیچ دوستی نباشه فقط خانواده شوهرت باشن گریه نمیکنی؟واقعا دلتنگ نمیشی؟

عزیزم منم شرایطم مثل تویه دقیقا کم کم درست میشه همه چی نگران نباش 

عادت میکنی ورفتار درست میاد دستت 

اولش منم دقیقا واسه هر چیز پیش پا افتاده ای میزدم زیر گریه