2777
2789

بچه ها هررررشب خواب میبینم..ینی امکان نداره شبی خوابم رو یادم بره ..و ۹۹درصد خوابامم تعبیر میشه ..خیلی کلافه ام اصلا حس خوبی نیست .همه میگن خوشبحالت خوبه که ..ولی در اصل خیلی سخته ..مثلا خواب مردن هرکی رو ببینم امکان نداره فردا خبرش بهم نرسه ..

خواب ببینم برا کسی اتفاقی افتاده دقیقا همون اتفاق میوفته ..

خواب طلاق خیلیا رو دیدم ک برا مامانم تعریف کردم میگفت ن بابا امکان نداره اونا طلاق بگیرن ولی بعداز چند روز میفهمیدیم ک طلاق گرفتن 

خواب یه نامزدی بد برا دختر خالم دیدم ک اخرش ب طلاق ختم شد .بهشم گفتم ولی نامزد کردن و بعد از دوسال طلاق گرفتن

خواب حامله شدم خیلیا رو دیدم .مثلا خواب عروس عممو دیدم ک بردمش حرم امام رضا و بهش گفتن بشین دو رکعت نماز بخون قراره حاجتتو بده و باردار بشی..بهش زنگ زدم گفتم همچین خوابی برات دیدم گفت اگه قرار بود من حامله بشم تو این ۱۴سال میشدم .اخر هفته زنگ زد با گریه بهم گفت حاملم و الان اسم پسرشو گزاشته رضا ..

ینی کل خانوادمون از منو خابام میترسن..

پارسال یه خواب بد برا داداشام دیدم تو خواب از خدا خاستم ک اتفاقی براش نیوفته ..همش میگفتم خدایا این خوابای من همش واقعیته ازت میخام ک این یکی واقعیت نباشه ..فرداش مامانم زنگ زد گفت داداشت تصادف کرده 

حالم خیلی بد شد از اینکه از قبل از همه چیز خبردار میشم و نمیتونم کاری کنم ..شب و روز گریه کردم .دوست شوهرم ب اسرااااار زیاد منو برد پیش یه دعاگر .با اینکه من اصلا ب این چیزا اعتقاد ندارم ..تا از در رفتیم داخل دعاگره نگا عجیبی بهم کرد ..گفت یه ادم عجیبی هستی ..دعات مستجاب میشه نفریناتم زودتر از دعاهات مستجاب میشه ..گفت هرچی خواب میبینی همه واقعیته ..در صورتی ک اون دعاگره اولین بار بود منو میدید و من حتی اسمم بهش نگفته بودم ..گفتم نمیشه کاری کنی دیگه خواب نبینم گفت نه همه ارزوشونه مثه شما باشن .چون کمتر کسی اینجوریه و همش بخاطر روح پاک و صداقتته ..گفت بهت دعا میدم ک ارامش داشته باشی ولی قبول نکردم .خودشم گفت با نگاه اولت فهمیدم ک دعا اعتقاد نداری .ولی گفت برو خداروشکر کن ک اینجوری هستی😔ولی من اصلا از این موضوع خوشحال نیستم ..چون مرگ دایی جوونم رو با چشای خودم دیدم..هزارتا اتفاق بد رو دیدم ک همه ب واقعیت تبدیل شدن

اخرین خوابی ک خیلی مهم بود برامو الان مینویسم براتون

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

میترسم نخوندم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم نخوندم

من از ادامه اش بیشتر میترسم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من مامانم مثه تویه☹

ولی نه تو همه مسائل فقط خواب مرگ عزیزانو میبینه تعبیر میشه

و دوروزه خواب دیده که قراره خودش فوت کنه اصلا هممون کلافه شدیم 🤦🏻‍♀️

با خدا باش پادشاهی کن😇

خب تو که اینقدر مستجاب الدعوه هستی دعاگر میگه دعاهات فوری مستجاب میشه خودتم قبول داری برا مشکل شوهرت دعا کن رفع بشه دیگه چرا از نی نی سایتیا خواستی دعا کنن

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

منم خوابام یا عینا اتفاق میفته یا تعبیر میشه

ولی با صدقه خیلیاشو به تاخیر انداختم

شما هم مرتب صدقه بده و برای اینکه اروم بشی دستت رو بذار روی قلبت و سوره والعصر بخون

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

من مرداد ماه خواب زن عموم رو دیدم(سیده و مادر شهید) ..اون موقع زنده بود ولی مریض بود رو تخت بیمارستان ..خواب دیدم رفتم خونشون با لباس صورتی بیمارستانی تو اتاق پسرش خابیده و گویا مرده ..من انقد ناراحت شدم ک مرده ..بعد رفتم تو پزیرایی نشستم یهو دیدم زن عموم با چادرنماز سفید اومد جلوم ..همیشه بهش میگفتم ننه ..گفتم ننه مگه تو نمردی ..گفت ننه من ۳روزه مردم کسی خبر نداره ..بهش گفتم ننه حالا ک مردی از این دنیا خبر داری مگه ن گفت اره چی میخای بدونی ؟ گفتم ننه من باردار میشم؟ سرشو گزاشت رو مهرنمازش سجده کرد گفت اره ننه ب زودی زود حامله میشی اصلا غصه نخور ..

فردای اون روز خبر دادن ک زن عموم فوت کرده ولی من ۴صبح همون روز ک از خواب پریدم تمام خوابمو برا پسرعموم نوشتم و ارسال کردم ..گفتن ۵صبح تموم کرده .. و من شهریور باردار شدم 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤