دوستان یه ختم قوی بجز چله ایت الله حق شناس ک واقعا ازش حاجتی ک میخواستین گرفتین رو انجام دادین ک نتیجه بده دلم خیلی گرفته احساس میکنم خدا صدامو نمیشنوه😔یه ختم انجام دادم دقیقا برعکس حاجتمو داد
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من ازش حاجت نگرفتم البته زمانی انجام دادم که دیگه دیر شده بود ولی خیلیا ازش حاجت گرفتن ..دعاش اینه الهی کیف ادعوک انا انا و کیف اقطع رجایی منک و انت انت... از تو نت سرچ کن دعا رو کامل
اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
بعداز سالها دعای بی جواب به این نتیجه رسیدم که این دعاها هیچ اثری نداره فقط اون حس ارامشی که داره کمک کننده اس ... همون دریافت انرژی و قانون جذب بیشتر تاثیرگذاره