2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووکی این درسته داشتم فک میکردم خیلی نااابودم که ۲ ساعت طول میکشه غذا درست کنم

آشپزی همینه 

من از اول میدونستم دوست ندارم و کمک گرفتم و سبک زندگی ام رو جوری درست کردم که آشپزی و کار خونه توش زیاد نباشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

از غذای بیرون خوشم نمیاد اصلا ولی قبل کرونا ماهی دوسه دفعه شوهرم میگرفت بعدش نگرفتیم 

خودم اشپزی میکنم  حوصله هم  نداشته باشم شوهرم خودش میاد درست میکنه 

خدایا شکرت 🙃
اووووکی این درسته داشتم فک میکردم خیلی نااابودم که ۲ ساعت طول میکشه غذا درست کنم

۲ ساعت ؟مثلا چی دوساعت طول میکشه؟من قرمه سبزی آماده سازیه خورشت نیم ساعت برنج هم ده دقیقه شما چه جوری درست میکنی؟🤔

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
آشپزی همینه  من از اول میدونستم دوست ندارم و کمک گرفتم و سبک زندگی ام رو جوری درست کردم ک ...

درسته

و اینکه شما بیرون از خونه کار میکنینم بی تاثیر نیست

اگه خونه بودین طبیعتا خیلی مسئولیتای خونه داری بیشتریو مجبور بودین به عهده بگیرین

درسته و اینکه شما بیرون از خونه کار میکنینم بی تاثیر نیست اگه خونه بودین طبیعتا خیلی مسئولیتای خون ...

بله همینطوره

آدم توی خونه کار نکنه که بی مصرف میشه

من دیدم کار کردن بیرون خونه رو بهتر از موندن توی خونه بلدم و میتونم به راحتی هزینه خدمتکار رو بدم دیگه این روش رو انتخاب کردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بله همینطوره آدم توی خونه کار نکنه که بی مصرف میشه من دیدم کار کردن بیرون خونه رو بهتر از موندن تو ...

عالیه این

منم الان که خانه دارم دلم کار بیرون میخواد

فک کنم چون  حوصله ی کارامو ندارم😅

البته مشکلی واسه کمک گرفتن نیست اما خجالت میکشم خودم تو خونه ام یکی دیگه بیاد کارامو کنه

به قول شما آدم بی مصرف میشه