2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا مامان باباش خیلی حساسن تو فامیل هم اصلا پسر بزرگ یا پسربچه نداریم فقط ۲ که اونام خیلی بچه ان

حتی به عمو و دایی و پدربزرگ هم نباید اعتماد کرد

هرگز با احمق‌ها بحث نکن. همیشه بگو بله حق با شماست😉

احتمالا لذت جنسی میبره.... یچیز وحشتناک بگم من پنج چهار پنج سالم بود میدیدم دختر عموام شلنگ ابو میکندن ....لای پاهاشون ب خودشون فشار میدادن.... منم یبار راضی کردن انجام بدم لذت داشت اما یهو گوشتم ساییدو دردم اومد.... خلاصه تا مدتی اونا اینکارو  میکردن که بع  عاقل و بزرگ شدن....ببرینش روانشناس کودک

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
اگر مورد خود ار.....باشه ممکنه تصادفی و  اتفاقی پیش اومده و حس لذت رو تجربه کرده و تکرار میکنه ...

افرین ...‌من حافظم بلند مدتم خوبه....یادمه توی چهار سالگی لذت داشت....

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
این مشکل نیست😐

چرا مشکل بزرگیه.وقتی میگن تو جمع کاری میکنه که پدر ومادرای دیگه اجازه نمیدن بچه هاشون بهش نزدیک بشن وباهم بازی کنن مبادا اونام یاد بگیرن خیلی عذاب آوره.در صورتی که به نظر من شاید مثل ناخن جویدن باشه.از روی عادت.چون اون کار هم وقتی بچه رو منع میکنی میره یه گوشه یواشکی انجام میده ولی دلیل خودارضایی نمیشه

حتی به عمو و دایی و پدربزرگ هم نباید اعتماد کرد

اره دقیقا من اینجا خوندم ک ی نفر نوزادش رو خونه مادر شوهرش میزاشته هر روز میرفته سر کار بعد ی روز خانمه ک میاد بچشو برداره یهو میبینه ک پدر شوهرش بچه رو برده تو اتاق و ببخشید التش رو گذاشته دم دهن بچه خلاصه میره بچه رو بر میداره و بچه همش اوق میزده و گریه میکرده بالا میورده وقتی میبرنش دکتر از شکمش عکس برداری میکنن میبینن تو بدنش پر از اسپرم مرد هست... نمیشه واقعا ب کسی اعتماد کرد

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍