2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی سونو دوماهگی کسی بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10378 بازدید | 184 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اسفند۹۸تا اسفند ۹۹ گرایشت به دختر بوده اسفند ۹۹تا اسفند ۱۴۰۰ گرایشت به پسر بوده وقتی بچت رو ...

سلام عزیزم اگر میشه جنسیت نی نی منم بگید،من یه دختر ۱۶ ماهه دارم که ۲۳ اذر سال ۹۹ بدنیا اومده

الان متوجه شدم که حاملم بازم

خودم تاریخ تولدم ۱۳۸۱/۱۱/۱ هستش

الان که باردارم میدونم که لقاح ۲۴م اسفندماه ۱۴۰۰ بوده

۱۰ اسفند ۱۴۰۰ تاریخ اولین روز از آخرین پریودیمه

بله گرایش بدنت و رحمت به پسر بوده و گرم شده ان شالله ک درست هست و سالم بغلش بگیری

سلام عزیزم میشه مال منم بگی؟ من اسفند 1400 باردار شدم. تاریخ تولدمم 60.2.29.بارداری اولمم هست

بله گرایش بدنت و رحمت به پسر بوده و گرم شده ان شالله ک درست هست و سالم بغلش بگیری

سلام شما دیگه نمیای نی نی سایت؟

اگه یه موقع اومدین میشه لطفا جنسیت نی نی منو بگی؟ متولد ۱۳۶۶/۱/۱۰ هستم اقدامم هم ۱۶اسفند ۱۴۰۰ بوده

عزیزم از اسفند ۹۹تا اسفند۱۴۰۰گرایشت ب پسر بوده شما تابستون باردار شدی دیگه یعنی گرایشت ب دختر بوده ...

عزیزم سلام میشه جنسیت بچه منم بگییییی

خیلی لطف میکنی

من ۸ فروردین ۷۲ هستم 

لایک نکنید خیلی ممنونم
یکی میگفت اگه تو عکس سونو سمت چپ باشه نمیدونم جنسیتش چیه ها🤣 یادم رفته اگه حدست درست بود خبرت میک ...

دختر

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
از رو عکس ان تی تشخیص میدید جنسیت رو؟

نه اگه سمت چپ باشه دختره، منم چند سالته دنبال روشهایتعیین جنسیت هستم  الان با تست خون هفته هفتم مشخص میشه ۹۹ درصد ولی نمیدونم هزینه‌اش چقدره

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

عزیزم لطفا برا منم بگووو🥺🥺🥺🥺

تولد خودم۱۹/۳/۱۳۷۵

بچه ی دومم هس اولی پسر  بوده تاریخ تولدش هم ۲۲/۶/۱۳۹۷

بارداری هم خرداد ماه بوده

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋