2777
2789
عنوان

تعطیلات عید

261 بازدید | 17 پست

بچه ها تعطیلات عید چیکاره اید؟

شوهرم بلیط پرواز ترکیه گرفته خیییییییییییبلی دلم می‌خواد بریم یکساله بیرون از خونه نرفتیم

ولی بخاطر دخترم که دوسالشه و ماسک نگه نمیداره نگرانم

نظرتون چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه نرو اینو داره کسی بهت میگه که 4نفر از عزیزای جوونشو بخاطر کرونا ازدست داد 

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

نظری ندارم، ماکه خونه بودیم وهمسرم سرکار میرفت گرفتیم و دوهفته ی پراسترس رو گذروندیم جات بودم نمیرفتم

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

من مسافرت پر استرس را دوست ندارم بهم خوش نمیکذره

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....