2777
2789
عنوان

تو بندر عباس زندگی میکنم

2566 بازدید | 115 پست

سلام بچه ها من تو بندر عباس زندگی میکنم البته خودم ساوری هستم  .امروز میخوام برم لباسشویی با اسپلیت بخرم . نمیدونم واسه اینجا اسپلیت گری بخرم یا اوجنرال .  چون گفتم اوجنرال اگر تقلبی هم باشه مارک خوبیه . و لباسشویی میخوام الجی بخرم خیلی میترسم . به نظرتون چیکار کنم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجنرال بخر  خیلی بهتر از گری هست ما هم 3 تا کولر پنجره ایی شو داشتیم عالی بودن

میخوام اسپلیت بخرم . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
ما گری داریم خوب نی😑

کجا زندگی میکنید ؟

[QUOTE=176147765]ببین من میشناسم بندر کسی رو که تو کار عمده فروشیه و کارش درسته[/QUOTE میشه بگی آدرسش کجاست ؟

عزیزم منم بندرزندگی میکنم ماوقتی میخواستیم کولربخریم اسم گری وخیلی شنیدیم وخیلی ازش تعریف میکردن الا ...

وای بلاخره یه نفرو پیدا کردم بندر زندگی میکنه . میشه بگین چند ساله بندر زندگی میکنید و چند ساله اسپلیت خریدین ؟ و مارک  چه لباسشویی خوبه ؟

اونجا هوا چطوره گلم:) سرده یا گرم یا متعادل

من خودم شمالی هستم . مثلا هوای روز های الانش مثل بهار ساریه . و تابستون که همه جا گرمه اینجا هم گرمه 😣