2777
2789
وااای مگه شما...... ! 😱بیخیال.... 

اره من......😅😅خوب شوهرمه مگه چی میشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم اصلا اصلا بچه دوس نداره همینم با اصرارای من اوردیم ...  

خب پس توام سفت بگو من نمیبندم بگو خیلی عملش واسه خانوما دردناک وسنگین و سخته، تا خودش بره ببنده... تازه واسه اون راحت و قابل برگشته... جای پشیمونی و برگشت داره، شما ببندی دیگه برگشت نداره... آدم از آینده خبر نداره که! چرا پل پشت سر رو خراب کنی؟! 

بهم میگفتن دلت واسه بارداری تنگ میشه ولی خدایی اصلا تنگ نمیشه حاضرم بمیرم ولی باردار نباشم  

بابا بیخیال.... شما تازه زایمان کردی هنوز قوای بدنت برنگشته، هنوز زندگیت رو روال نیفتاده.... اوایل خیلی سخته و بچه داری تا راه بیفتی سه چهار ماه زمان میبره... 

تصوراتت اشتباهه.... فکر میکنی همه تا زایمان کردن زندگیشون رو غلتک میفته و یک شب در میون رابطه دارن؟!!!! همه همین جورم که شما گفتی..... هنوز زمانی نگذشته که انقدر نا امید و نگرانی..... فرصت بده عزیزم

اونی که گفته دلت تنگ میشه واسه بارداری و نوزاد، منظورش دو سه سال دیگس نه یه ماه بعد که!!!!!! 

خب پس توام سفت بگو من نمیبندم بگو خیلی عملش واسه خانوما دردناک وسنگین و سخته، تا خودش بره ببنده... ت ...

برگشت نداشته باشه بهتره یه زمانی دوباره خر نشم بچه بیارم 

باور کن ما بچه دوست نداشتیم اینقدر اطرافیان گفتن تا اوردیم

بعدشم من الان ۳۴ سالمه فرصتی ک برا بچه دوم ندارم

سرنوشت بد نوشت ...
چند وقته زایمان کردی؟ خب برو یه کار دیگه کن، از جلوگیری می‌ترسی میخای لوله هاتو ببندی!!!!!!!!  

از بچه دار شدن میترسم ن از جلوگیری 

ینی از ترس بچه دار شدن نمیخوام رابطه ای داشته باشم 

شوهرمم میگه دوباره باردار بشی اینبار باید سقط کنیم

سرنوشت بد نوشت ...