2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه نشده 

عزیزم 😘

دیگه سختیاشو گذروندی نی نیت فقط تو رو داره قوی باش باهاش مهربون حرف بزن واسه کارای خونه هم برنامه ریزی کن

چشم به هم بزنی بچت بزرگ شده و تو دلت واسه کوچولویی هاش تنگ میشه

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪
خب طبیعی هم صددرصد نیست  دستگاه هم صددرصد نیست

عزیزم مراقب باشی از نود و نه و نه دهم درصد یه درصد احتمال خطا داره.جای نم دار نشینی که باعث عفونت بشه.وسیله سنگین بلند نکنی که جابه جا بشه.منم یه بچه دارم الان ده سالشه.دوسالگیش گذاشتم سر سال هفتم دستگاه رو دراوردم یکماه استراحت دادم دوباره رفتم گذاشتم

عزیزم 😘 دیگه سختیاشو گذروندی نی نیت فقط تو رو داره قوی باش باهاش مهربون حرف بزن واسه کارای خونه هم ...

بهم میگفتن دلت واسه بارداری تنگ میشه ولی خدایی اصلا تنگ نمیشه حاضرم بمیرم ولی باردار نباشم 

سرنوشت بد نوشت ...
واااا... دیسک کمر چه ربطی به تخمدان داره!!!! ؟؟؟ 

من شنیدم مطمئن نیستم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
وااای چه بد پس چکار کنم همش استرس حاملگی دارم بخاطر همین رابطه میترسم داشته باشم بعد زایمان اصلا ندا ...

چند وقته زایمان کردی؟ خب برو یه کار دیگه کن، از جلوگیری می‌ترسی میخای لوله هاتو ببندی!!!!!!!!