2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی میگه من نمیکنم  اصلا اصلا زیربار نمیره فکر میکنه اگه انجام بده مردنگیش کم میشه😩😩😩

ای بابا بگو چنتا مقاله و مطلب پزشکی بخونه تا قانع شه ک اونطوری ک فکر میکنه نیس

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
برا اقایون ب راحتی قابل بازگشته اگ اشتباه نکنم

اره فیلم خجالت نکش بود ... ما میتوانیم صنم بابا  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من یکی دارم 

نه اصلا همچین کاری نکن مگه دور از جون عقلت کمه؟ 

اگه فردا روز شوهرت گفت بچه میخوام چی؟ میدونی که دادگاه راحت بهش اجازه میده بره زن بگیره؟ یا اگه خودت بعدا بچه خواستی چی؟ تو که از آینده خبر نداری اصلا این کار رو نکن واقعا از شوهرت آنقدر مطمئن هستی که همچین کاری رو انجام بدی؟ 

دور از شما دور از شما دور از شما عمه من سر دومی عمل کرد  توی جوونی شوهرش فوت شد الان اگ هم ...

من بمیرررررمم دیگه بچه نمیخوام تا این حد متنفرم از بارداری زایمان بچه داری حتی بفکر خودکشی افتادم از دست بچه داری

سرنوشت بد نوشت ...

مامان من ۲۰سال قبل تو سن ۲۷سالگی لوله هاشو بست

خداروشکرهیچ مشکلیم تاالان نداره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
من یکی دارم 

عزیزم من سه تا بچه دارم الان هم چهارمی رو باردارم.. رفتم به دکتر گفتم لوله هامو ببند گفت نمیشه. طرح جدید دولت گفتن. طبیعی هم باید پنج بچه و سن هم باید ۳۸ به بالا باشه.من متولد ۶۵ هستم بهم نامه ندادن. 

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

اصلا انجام نمیدن.مگه ۴تا بچه داشته باشی و سن الا ۴۵سال گمونم

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

واقعا چون خانومی هم جنسم مهمه میگم ب هیچ عنوان این کارو نکن بعدهاکلی دردمرض مثل پادردکمردردسردردو...میادسراغت اگ واقعابچه نمیخای جلوگیری محکم داشته باش ولی لوله هاتونبند

عوارضش چیه عزیزم درد و اینا داشتی؟

من پسرم ۷ سالشه...نزدیک ب ۵ ساله پریودیم تا ۱۴ روز طول میشه ۶ روز اول ک خونریزی شدید در حدی ک فکر می کنی سقط داشتی فقط لخته می بینی روز ۷ هم لک می بینی...درد ن نداش مثل سزارینه ولی عوارض بعدش خوب نیس...از هر ۱۰۰۰ نفر ی نفر ایطو میشه ک قرعه بنام من بوده...تنها راهش دراوردن رحمه.....در نمیارن میگن هنو زوده....ولی ریزش مو گرفتم ....کم خونی...و هزار مشکل دیگه...هر ۶ ماه ی بار هم ازمایش میدم ک پلاکتم پایین نیاد....اصلا توصیه نمی کنم انجام بدی

عزیزم من سه تا بچه دارم الان هم چهارمی رو باردارم.. رفتم به دکتر گفتم لوله هامو ببند گفت نمیشه. طرح ...

منم همسن شما 

تا ۴۰ سال گفتن 

برو پیش یه پزشکی ک پول میگیره 

ولی دوستان گفتن عوارض زیاد داره 

یه راه دیگه پیدا کنیم پس😨

سرنوشت بد نوشت ...