2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجوریه🤕

میدونم 😅اماچاره ای نیست 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کاندوم حس بدی داره مثل سوسیس😩😩😩

😅😅چه خوب تشبیه کردی .میوه ای بگیرخیلی خوشمزه ان😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من یکی دارم 

یه دونه داری اینکارو نکن دور از جونش اگه اتفاقی براش بیفته بعدا میخوای چیکار کنی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

باید ۳تا بچه داشته باشی 

یه خانمی زایمان سومش بود انجام داده بود خیلی درد داشت و حالش بد بود خونریزیش بند نمیومد

من که دیدم ترسیدم

مادر خودم انجام داد مشکل کمر پیدا کرد 

از دیگرانم شنیدم عوارضش کمر درده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

دور از شما

دور از شما

دور از شما

عمه من سر دومی عمل کرد 

توی جوونی شوهرش فوت شد الان اگ هم بخواد ازدواج کنه دیگ نمیتونه بچه دار شده شاید ی کیس خوب گیرش بیاد ک طرف بچه بخواد

بازم میگم دور از شما

خیلی جوونی نکن

اونم با ی بچه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁