2777
2789
عنوان

مامانا کمککک 😔

105 بازدید | 9 پست

سلام .مامانی عزیز پسرم حدود یک ماهه که بعصی مواقع بالا رو نگاه میکنه و تند تند پلک میزنه .ممکنه تیک باشه ؟کسی هس متخصص مغزو اطفال خوب بشناسه تو تهران؟گه زودم وقت بده .از دکتر اشرفی وقت گرفتم دو ماهه دیگه نوبتمون میشه 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

با میدونین چجوری میشه نوبتمو جلو بندازم پیش دکتر اشرفی ؟؟؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟

۲۰ ماهشه بچم .خیلی نگرانم 😢

خیلی اینکارو میکنه؟ بازی نیست؟ چون دختر من هر چند هفته یکاریو اینطوری هی انجام میده بعد یکار جدید م ...

نمیدونم که 😢.انقدر کارای عجیب غریب میکنن این بچه .مثلا الان دو روزه انجام نداده اینکارو ...دختر  شما دقیقا چکار میکرد ؟

نمیدونم که 😢.انقدر کارای عجیب غریب میکنن این بچه .مثلا الان دو روزه انجام نداده اینکارو ...دختر&nbs ...

دختر‌من مثلا چند روز هی زبونشو کج‌میاورد بیرون ،یبار مثلا هی چشمک میزنه،یباردستاشو پشتش کج میکنه و... خیلی کارای عجیب میکنه ولی چندروز بعد یکار دیکه میکنه اونو یادش میره

دختر‌من مثلا چند روز هی زبونشو کج‌میاورد بیرون ،یبار مثلا هی چشمک میزنه،یباردستاشو پشتش کج میکنه و.. ...

عزیزم خدا حفظش کنه انشاءالله ‌.پسر منم ماشاالله پرجنب و جوشه و کارای هیجانی زیاد میکنه ...ولی نمیدونم چرا نگرانم .خانوادمم میگن تو حساسی این بچه کاراش طبیعیه 😔😔

عزیزم خدا حفظش کنه انشاءالله ‌.پسر منم ماشاالله پرجنب و جوشه و کارای هیجانی زیاد میکنه ...ولی نمیدون ...

آره حساسی احتمالا

و میگی دو روزه انجام‌نداده... پس تیک نیست،

بچه ها چیزهای جدید کشف میکنن که براشون جذابه،ما متوجه ش نمیشیم،

مثلا شاید تند پلک زدن و همزمان بالا نگاه کردن براش جذابه و پیش خودش فکر میکنه چقد بزرگ شده که میتونه اینکارو کنه برای همین هی تکرار میکرده خوشش میومده...

نگران نباش بزار با بچگیش حال کنه😄

آره حساسی احتمالا و میگی دو روزه انجام‌نداده... پس تیک نیست، بچه ها چیزهای جدید کشف میکنن که براشو ...

انشاءالله که همین طور باشه .ممنونم ❤