2777
2789
عنوان

چاه دستشویی

1966 بازدید | 17 پست

بچه ها چند ماه پیش  پسرم تو چاه دستشویی یه لیوان استیل انداخت بعد از یک ماه گرفت لوله باز کن اومد فنر زد باز شد بعد دو هفته دوباره گرفت دوباره لوله باز کن اومد بهش گفتیم لیوان افتاده فنر زد گفت لیوان نبود رفت پایین ولی یه پلاستیک توش بود الان بعد ۱ ماه دوباره گیر میکنه کسی مشکل مشابه داشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمعنی لیوان استیل انداخته تا درش نیارید هنینطور میگیره..فک کنم باید زمین رو بکنید.

واقعا ؟چه بدبختی گیر کردیم آره لیوان چسبونده بود به لپش بازی کرد رفت تو دستشویی لیوان از دستش لیز خورد آخه تو آپارتمانیم طبقه ۴ 

واقعا ؟چه بدبختی گیر کردیم آره لیوان چسبونده بود به لپش بازی کرد رفت تو دستشویی لیوان از دستش لیز خو ...

اوووف...یسری چاه باز کنا هستن دستگاه دارن...قبل از کندن اونا رو بیارید ببینن کجا گیر کرده..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
واقعا ؟تو آپارتمان میشه کند ؟

تو ساختمان ما یکی کند

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁