2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک ۲۰ ماهه

642 بازدید | 7 پست

سلام 

خانمها کسی بی اشتهایی بچشو با طب اسلامی یا سنتی درمان کرده ؟ اصلا لب به غذا نمیزنه خیلی لاغره 

البته الرژی غذایی و رفلاکس داره ک دارو میخوره 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

فقط ببر دکتر اشتعا اور بده 

موز و پوره سیب زمینی و سویق و ماهیچه اب قلم اینا ک وزن میدنم زیاد بده غذا انگشتی دوس دارن راحت تر میخورن

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ببر دکتر اشتعا اور بده  موز و پوره سیب زمینی و سویق و ماهیچه اب قلم اینا ک وزن میدنم زی ...

عزیزم اصلا دهنشونو باز نمیکنه ،دکتر بردم اشتها اور فقط رفلاکسشو بدتر کرد 

دختر منم همین شرایط می‌دونم دارو میخوره دلی بی اشتهای شون از رفلاکس هست چون انگار همیشه معدشون پره ا ...

بله عزیزم ،ولی دنبال راه چارم تو طب اسلامی سنتی

سلام میگم شما بالاخره سزارین اختیاری انجام دادین تو بابل؟

من توی یکی از پستهای قدیمیتون خوندم

من پیش دکتر مهناز قلی پور میرم

بنظرت قبول میکنه اختیاری توی بیمارستان خصوصی ؟

من واس همین زایمان دکتر قبلیمو عوض کردم اومدم پیش این 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤