2777
2789
عنوان

نظرتون ارزش داشت ؟

191 بازدید | 17 پست

سلام من خیلی ولخرجم هرچی پس انداز  داشتم خرج کردم۵۰۰ته کارتم موند برای اینکه خرج نکنم ی پلاک طلا خریدم 

نظرتون ارزش داشت،؟

خریدم پشیمون شدم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری با ۵۰۰ طلا خریدی مگ میشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

500 ک خ کمه😐

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

عکس پلاک و میدی

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
کار خوبی کردی از این به بعد طلا دست دوم بخر یا وام خونگی بردار که محبور باشی قسط بدی و پولت حروم نکن ...

قرعه کشی هم دارم تا اسمم در میاد با خاک یکسان میکنمش

واقعا از دست خودم خسته شدم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗