2777
2789
عزیزم چرا جواب نمیدی فرشادکیه سیماکیه

فرشاد بابامه سیما مامانمه😭

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@1821aram بیا اینجا تا بفهمی بیا جلو خودت نمیتونم بگم بیا دیگه چرا نمیای مشکل من با فرشاده نه تو 😭

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
عزیزم بگو چته بامن درددل کن 

یه خواستگاری ۵ سال برام صبر کرد من نمیخواستمش از اولم گفتم نمیخوام اما فرشاد همش بهشون میگفت صبر کنین تا کنکور بده اونا هم صبر کردن الان اصرار داره جوابشو بدم میگه نامزدیش دروغ بوده از طرفی هم سیما فک میکنه من هنوز تو فکر رلم فرزاد که ول کرد رفت هستم😭😭😭😳😳😳😳

یه خواستگاری ۵ سال برام صبر کرد من نمیخواستمش از اولم گفتم نمیخوام اما فرشاد همش بهشون میگفت صبر کنی ...

گلم ی چیزی بهت میگم باورکن باورت میشه من تاعقدنکردیم شوهرم درست ندیدم به جان خودت وخودم قسم درست ندیدمش چون مامانم گفت خوبه نگابزرگترای چیزی از مابهترمیدونن باورکن الآن ی تاره مویه شوهرم روبه هیچکس نمیدم و گفتم حداقل اتفاقی توزندگیم بیفته مامانم اینا جوابگوباشن نگن خودت انتخاب کردی

مامانت ۲۷سالشه؟😒😒😒

نه اشتباه تگ کردم ۴۱