2777
2789
عنوان

درد سقط

250 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من پری شب سقط داشتم بدون دارو و آمپول خود ب خود سقط شد خونریزی وحشتناک و درد بدی داشتم وهنوزنم درد شکم و کمر دارم و خونریزی مم زیاده چیکار کنم ی مقدار آروم بشه کسی تجربه داره بگه دیشب از درد داشتم میمردم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم بزن مدام پله بالاپایین کنه البته نه تندتند. یه کمش مونده واسه همین درد داری. اون که دفع بشه یهو اروم میشی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
جدی آخه هرچی بود اومد دیگ🥴

من بیمارستان بستری شدم گفتن همه چی دفع شده بعد سونو دادم معلوم شد ۳۰میلیمتر بقایا دارم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
قرص زیر زبونی سقط + قدم زدن و پله

آها مرسی. من از بس سر بارداریم رفتم دکتر و سونو آزمایش خسته شدم آخرشم خود ب خود سقط شد 🤦‍♀️حالا نمیدونم چیکارکنم برم نرم 🥴

من 36روز خونریزی کردم مرگ رو موقع سقط دیدم سونو دادم،بقایا هم نداشتم فقط استراحت کن،چیزای مقوی بخ ...

سونو رو شکمی دادید؟ من بعد سقطم دکتر نرفتم خوشمم نمیاد برم از بس آدمو اینور اونور میفرستن پری شب خود ب خود سقط کردم هرچیم بود اومد والا یکی میگه پیاده روی کن یکی میگه استراحت کن یکی میگه ورزش کن اصن نمیدونم چیکارکنم🤦‍♀️