2777
2789
عنوان

امشب ویدیو کال بودیم

2274 بازدید | 156 پست

امشب باز داشتیم ویدیو کال میکردیم با نامزدم اولش ک تو حال پیش مامانش و خواهراش بود بعد رفت تو اتاق

بعد وسطتش فهمیده باز لختهههههه

تورخدا گزارش نزنین واقعا راست میگم اما خیلی ببخشید لخت کامل نبود ش.ر.ت داشت و تی شرت

گفتم تو از صب پیش مادرتو خواهرات اینطوری بودی؟؟؟خندید گفت آره

اینم بگم که پیش باباش لخت وانمیسته وقتایی ک باباش میره سر کار(راننده ماشین سنگین)این همینجوری راحته

بابا من دلم نمیخواد اینجوری لخت بگرده چه خاکی به سرم بریزمممم؟؟

ادم زودرنجیم هست نمیشه رک بهش گفت فقط بعضی وقتا مث همین امشب میتونم چشامو گرد کنم بگم تو اینجوری بودی جلو اونااااا!!

ک اونم هر و هر بخنده بگه آره اصن مهم نباشه واسش

خواهش میکنم بگین من چه غلطی کنم از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته زود رنجع اما زن و مرد باید خواسته هاشونو به همدیگه بگن

دنبال ی راه بگرد ک خواستتو جوری بگی تا ناراحت نشه❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

عزیزم رک بگو . نمیگی اون ناراحت نشه درست اما خودت داری اذیت میشی و عذاب می‌کشی . مودبانه بگو من درست نمبینم . شکل قشنگی ندارم . یا بگو سرده سرما میخوری بعداً کمر درد میگیری حتما شلوار بپوش و از این حرفها

عزیزم اتفاقا بابد رک و مستقیم بهش بگی 

چی بگم 

بگم اینجوری نباش؟

خیلی زود بهش برمیخوره

اینجوریم ک فهمیدم از اول همینجوری بوده

وقتایی ک باباش هست میترسه اونجوری نمیگرده اما بیشتر وقتا ک باباش نیست انقد راحت

واقعا اعصابم خورد میشه

ی جوریم هست انگار بینشون خیلی عادیه این ماجرا

😂😂باید اعتراف کنم ای عشق دیوونه منم همیشه لخته مامانش ولی دعواش میکنه منم میگم حجابتو رعایت کن درصت میشه😂😂ی بار رفدع بودیم بیرون کنار رودخونه با پصرعموم ک موتور اون خراب شد 😒توله با شرتک تا روصتا بعدی میخواصت برع پصر عموم چپ چپ نگا میکرد حالا او بدبخت با لباص رفدع بود تو اب😅😂😂😂

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
بهش بگو نگرد گوش کرد کرد نکرد ک...لقش

اخه هر چی میگم بهش برمیخوره

خیلی ادم زودرنجیه

منم واقعا بدم میاد ازین قضیه نمیدونم چیکار کنم

هر چقد میخوام غیر مستقیم بگم خودشو میزنه به اون راه اصن انگار ن انگار