2777
2789

سلام دوستان 

علایم اولیه ی بارداری رو میگید ؟؟؟؟ چه علایمی داشتید؟؟؟؟

ترشحات و تکرر ادرار میتونه از دلایل بارداری درهفته های اول و دوم بارداری باشه؟؟؟

تو این اوضاع اقتصادی و مالی  دیگه بچه رو کجای دلم بذارم 

تازه نتایج ازمون استخدامی اومده و من قبول شدم و خیلی منتظر این لحظه بودم که بتونم شغل دولتی داشته باشم۲تا بچه دارم که همینام کلی خرج دارن بعدشم که بخوام برم سرکار باید براشون پرستار بگیرم 

میشه علایم رو بگید 

۱هفته از زمان پریودیم میگذره!

از ترس اینکه باردار باشم پاهام نمیکشه تا داروخونه برای خرید بی بی چک برم بعدم میگن تو هفته ی اول بارداری امکان داره درست نشون نده 

کمکککککککککک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش بله تکرر ادرار میتونه نشونه باشه من سر دومی داشتم دیگه بعد یک هفته عقب انداختن انتظار چی داری

اخه قرص مصرف کردم فکر کردم بخاطر همونه که عقب افتاده (از عوارض قرص اورژانسی عقب افتادن پریودهست)خداکنه که باردار نباشم

شکا خودت دوتا بچه داری ماشالله از ما وارد تری 🥰

عزیزم من یه بار زایمان کردم یه بار هم باردار شدم سر این بارداریم چون خودم میخواستم مادر بشم برام مهم نبود علایم هاش 

اگرنه ...

ممنون