2777
2789

بچه ها یه خاستگاری هست که از همه نظر خوبه واقعا هیچ ایرادی نداره هیچی ، تحصیلات ، خانواده خوب ، خوش اخلاق ، صبور ...

تنها ایراد اینه که خانوادش شهرستانن. خودش میگه تهران میمونم بخاطر تو ولی از یه طرفم بعضی وقتا از دوری خانوادش ناراحته. البته حق داره . دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم. شما بودید چیکار میکردید؟    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه دیوانه وار هست ولی میترسم

پول رهن خونه رو داره؟

ملاکای دیگه رو داره مثلا اجازه تحصیل کار و...

و اینکه شرط ضمن عقد کن ک تهران میخوای باشی

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
پول رهن خونه رو داره؟ ملاکای دیگه رو داره مثلا اجازه تحصیل کار و... و اینکه شرط ضمن عقد کن ک تهران ...

خونه میخره تهران از نظر تحصیلی اخلاق خانواده عالیه فقط تنها مشکلم اینه که خانوادش شهرستانن میگه میمونم تهران ولی تو دل من ترسه که بره

خونه میخره تهران از نظر تحصیلی اخلاق خانواده عالیه فقط تنها مشکلم اینه که خانوادش شهرستانن میگه میمو ...

شهرستانشون کجاس؟

خب اگر میگه میمونه ترست چیه بابا

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
نمیده میگهتعهد نمیدم . چطور نجاتت داد ؟ چرا پشیمونی

همسرم اویل 3 ساله اول عاشق تهران بود بعد کم کم شروع کرد که شهر خودم خوبه بریم و... 

ولی من چون حق سکونت داشتم بهش گفتم من نمیام دادگاه هم بریم حق رو میده به من دیگه منصرف شد. 

الان میگه اگر تو بخوای اگر تو راحتی اگر تو صلاح میدونی بریم شهر من منم میگم نه 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
مردا میتونن دوری از خانوادشونو تحمل کن ؟

خب مردا وابستگی عاطفی کمتری دارن ب خانوادشون تا خانمها

و اینکه دوری و دوستی از خانوادع شوهر خیلی خوبه

حتی اگه بهترینم باشن باز صدق میکنع

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
شهرستانشون کجاس؟ خب اگر میگه میمونه ترست چیه بابا

ایلام. میگه میمونم ولی از یه طرف میگه دلم واسه خانوادم تنگ میشه . یا میترسم بعد ازدواج دلم بیشتر واسه خانوادم تنگ شه یا چمیدونم از ین حرفا