2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم😢😢

142 بازدید | 6 پست

۱۴ روزه پریودم عقب افتاده بی بی چک زدم منفی بوده علایم پریودیم داشتم کمردرد واینا ولی نشدم الان علایم ندارم عفونت ایناهم ندارمقبلا شده پنج شش روز عقب بندازم  همچین چیزی براتون پیش اومده ؟؟؟

خدایا شکرت 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه بار هورمونام بهم ریخته بود

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
من مجردم اما برام پیش اومده ک عقب بندازم 

منم پیش اومده ولی اینسری انگار قرار نیست پریود بشم اون اولا علایم داشتم الان اونم ندارم انگارنه انگار هرچی گرمیم خوردم اثر نداشته

خدایا شکرت 🙃
قرصی چیزی خورده بودی ؟ من هیچی استفاده نکردم

نه خود به خود پری عقب افتاد عفونت و با داریم نبود سونو هم رفتم گفت مشکلی نداری بعد آز دادم گفت واسه هورموناته یه چند تا قرص داد خوب شدم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹