2777
2789
عنوان

خانما کمک.شوهرم و خواهرش...

298 بازدید | 24 پست

سلام

خانما،،دیشب من از خواهرشوهرم،،پیش شوهرم گله کردم

شوهرمم حرفای منو قبول کرد.

بعدازش خاستم که بخاطر رفتارای زشت خواهرش بامن،،،کمی باهاش سرسنگین بشه.تا خواهرش متوجه رفتار بدش بشه.

اونم قاطی کرد و دعوامون شد،،بعدم روم دست بلند کرد.

از دیشبم باهم قهریم.

شوهرم همش میگه تو برام حاشیه درست میکنی.دنبال بهانه ای که اذیتم کنی.

احساس میکنم من مقصرم.

درسته روم دست بلند کرد و فحشای بدی داد.ولی حس میکنم عاملش خودم بودم.

حالا برای شما توضیح دادم که قضاوت کنید

و بهم بگید که واقعا خودم مقصرم و عذرخواهی کنم؟؟یا اون مقصره.

از نظر من هیچ چیز کتک زدن و توجیه نمیکنه

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

هر دوتون 

ولی اون بیشتر

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ كار زشتي انقد بدم مياد عروسا ب خودشون حق ميدن ك بگن بخاطر من با خاهرت بد باش

شما خودت نميتوني از پس خاهرش بر بياي مشكلت حل كني؟

خيلي كار زشتيه بين دو نفر ك قبل از حضور شما رابطه خوني داشتن و دارن و خاهند داشت فاصله بندازيد 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم مردا از حرفای خاله زنک وحاشیه ای متنفرن..شوهرمنم بدش میاد یدفه اومدم درمورد این مسائل باهاش حرف بزنم بهم گفتم ک ازاین حرفا بدش میاد..دیگه مسائل زنونه رو بهم نگو

M❤

شما خودت ب ی پزشک مراجعه کن حتما 

این حجم از عدم اعتماد ب نفس واقعا شک برانگیزه خواهرم 

کتک خوردی بری عذرخواهی ؟؟؟؟؟؟؟ 

هیچ چیز کتک رو توجیه نمیکنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

ببین نظرات مردا و زنا در خیلی از مواقع با هم فرق میکنه در کل ما زنا خیلی حساسیم موضوعاتی که واسه ما مهمه و روش حساسیم شاید واسه مردا خیلی پیش پا افتادست شوهر من بهش میگه خاله زنک بازی ،پس نیاز نیست هر چیزی دلخورت میکنه را با شوهرت در میون بذاری و توقع داشته باشی اونم نظر تو را داشته باشه اصلا سعی کن رفتار بقیه روت تاثیر نداشته باشه واسه چیزای الکی خودت را ناراحت نکنی