2777
2789
عنوان

به نظرتون کچل کنم؟

174 بازدید | 15 پست

سلام من قبلاً موهام لخت بود حالا یکم حالت دار شده و وز و شدیداً خشک اما بیشتر روی موهام خیلی خشک  ولی جلوی موهام که چتری لخت و نرم و براق موهام تا پایین کمرم بلند تر بود الان کوتاش کردم اومد تا کمرم حالا می‌خوام کچل کنم شاید دوباره لخت شه اما دو دلم میترسم لخت نشه یا دیر بلند شه

مگه میشه یهو وز بشه؟؟؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر موهات خراب شده  پشیمون میشی  کچل رو از کجا در اوردی

آخه هی کوتاه کردم پایینشو ولی اصلا فایده ندارد ولی جلوی موهام که خیلی کوتاشون کردم جنسش مثل بچگی هام نرم و لخت گفتم شاید پشت موهامم دوباره لخت شه

ن کچل کردن تازه موهارو بدتر میکنه این یه باور غلطه که باعث خوب شدن موها میشه.سرچ کن بخون. کراتین کن

اتفاقا تابستون کراتین کردم تمام موهام از وسط نصف شدن موهام نابود شد مثلاً کراتین برزیلی هم گذاشته بود

نمی‌دونم آخه پس چرا جلوی موهام با پشتش جنسش فرق داره؟گفتم اگه قرار دوباره لخت شه ارزش داره کچل کنم

فكر نكنم اگه كچل كنى لخت بشه ولى ميتونى با يه متخصص پوست و مو مشورت كنى اگه نميتونى برى مطب تو اينترنت سرچ كنى متخصصينى هستن كه آنلاين يا تلفنى مشورت ميدن، يه وقت كچل نكنى لخت هم نشه پشيمون بشى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود