2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه روند طلاق سوال داری بپرس ..من کارمند دادگستریم 

ولی اگر منظورت حس و حال هست که تجربه ندارم شخصا ..ولی در کل طبق تجربه کاریم میگم تو خیلی از موارد طلاق بهترین راهه و مشاوره و صبر و غیره بی فایده هست 

عزیزم طلاق آخرین راهه

واسه منم اخرین راهه نوزده سالمه چهارده سالگی به اجبار پدرم ازدواج کردم بعددوسال نامزدی عروسی کردیم الانم سه ساله سرخونه زندگیمم یه دختر نه ماهه ام دارم بامادرشوهرم تویه خونه زندگی میکنیم تاالان بین منو همسرم خیلی دوبه هم زنی کرده دعوا راه انداخته مادرمو ازخونم بیرون کرده سرحاملگیم شوهرمو مجبور کرده بود بچمو بندازه ببره طلاقم بده که داییش نزاشت یه خواهرشم خونست ازدواج نکرده انواع بی احترامی هارو بهم میکنه شوهرمم حقو میده به اون 

امروز خواهرش واسه بچم نفرین کرد بمیره جوابشو دادم انواع بی احترامی رو دیدم الانم اومدم طبقه بالا شوهرم گفته بچه روبزار برو 

واسه منم اخرین راهه نوزده سالمه چهارده سالگی به اجبار پدرم ازدواج کردم بعددوسال نامزدی عروسی کردیم ا ...

من هفته ایی یه بار مادرشوهرم با دعوت میاد یه شام میخوره میره تو چی میکشی 

بعد من خدارو شکر زندگیم با شوهرم خوبه ولی همسن تو که بودم یه بچه داشتم 

الان سومی توراهه 

هرجا جلو ضرر و بگیری منفعته اگه طلاق میخای الان برو که سنت کمه 

سنت کمه اختلافتون سر چی هس؟

واسه منم اخرین راهه نوزده سالمه چهارده سالگی به اجبار پدرم ازدواج کردم بعددوسال نامزدی عروسی کردیم الانم سه ساله سرخونه زندگیمم یه دختر نه ماهه ام دارم بامادرشوهرم تویه خونه زندگی میکنیم تاالان بین منو همسرم خیلی دوبه هم زنی کرده دعوا راه انداخته مادرمو ازخونم بیرون کرده سرحاملگیم شوهرمو مجبور کرده بود بچمو بندازه ببره طلاقم بده که داییش نزاشت یه خواهرشم خونست ازدواج نکرده انواع بی احترامی هارو بهم میکنه شوهرمم حقو میده به اون 

امروز خواهرش واسه بچم نفرین کرد بمیره جوابشو دادم انواع بی احترامی رو دیدم الانم اومدم طبقه بالا شوهرم گفته بچه روبزار برو 

منظورم  همون رونده خسته شدم  دیگه حتی شده ازبچم میگذرم وطلاق میگیرم

19 سالته هم متاهلی هم بچه داری ؟چه خبر بوده آخه 

مشکل کجاست ؟میتونی از بچتم نگذری چرا بگذری ؟چندسالشه و جنسیتش چیه ؟

منظورم  همون رونده خسته شدم  دیگه حتی شده ازبچم میگذرم وطلاق میگیرم

آفرین عزیزم 

پرندگان هم بین دانه و آزادی آزادی رو انتخاب میکنن 

من دوستم شرایط شما رو داش ( شوهرش اعتیاد هم داش ) دخترشو گذاش و رف رف دانشگاه الان فوق لیسانسو و معلم پسر مجرد میاد خواستگاریش 

من هفته ایی یه بار مادرشوهرم با دعوت میاد یه شام میخوره میره تو چی میکشی  بعد من خدارو شکر زند ...

ازبعدش میترسم میگم ادامه تحصیل میدم یه شغل خوب پیدا میکنم بهترازاینه که بشینم توهین یه مادر ودختر نفهمو بشنوم که فقط نفرین بلدن