2777
2789

این تایپیک موجب خوشحالی کاربر @ابی_اسمانی  خواهد شد*

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امید وارم که حالتون خوب خوب باشه نمی‌دونم از کجا شروع کنم و از چی بگم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید حتی در حد یه صلوات واقعا احتیاج دارم بهتون همه چیزم بهم ریخته من ک دعا هام قبول نمیشه شماها با دلایل پاکتون کمک کنید حتی شده در حد یه صلوات

😞❤️ ببخشید استارتر جان واجبه

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

حالا وای وای وای وای وای وای🤣🤣🤣

پارمیدای من کوش😂😂😂😂

ایران قراره ماهواره بفرسته فضا!!!!!  فکر کنم قراره روسری سر زهره کنن  😂😂😂    *   اونکیه در حد پیام دادن وابسته میشه همونیه که دلستر بخوره مست میشه*      «   به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏»
دمت گرم فقط تو منو درک میکنی😂دوستت دارم😍😘🌺

مشهور نشدی ولی خب حداقل من سعیمو کردم 😂⁦❤️⁩

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/
پارمیدای من کوش😂😂😂😂

واوایییییی وای دارم میرم از هوش   حالا یک دو سه تو منو دوست داری اره همه دس دس دس 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

چی بود 🤔 یادم رفت 🤧

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
 ن اون یکی دیگس🤣

🤪🤪🤪

ایران قراره ماهواره بفرسته فضا!!!!!  فکر کنم قراره روسری سر زهره کنن  😂😂😂    *   اونکیه در حد پیام دادن وابسته میشه همونیه که دلستر بخوره مست میشه*      «   به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏»