2777
2789
عنوان

ب همسایمون دروغ گفتم😕

282 بازدید | 24 پست

همسایمون شوهرش فوت کرده چن روز پیش اومد گف میتونی برای شوهرم قران بخونی منم فک کردم یکی دو جز میگه و قبول کردم بعدش ک قرانو گرفتم دخترش اومد گف ما کل قرانو گفتیم و منم خجالت کشیدم و نتونستم بگم نمیتونم من بچه کوچیک دارم و کل روز اون عصابمو خورد میکنه ب اندازه کافی از ی طرفم امپول پیشگیری زدم و س ماهه و همش پری شدم و دیدم نمیتونم قرارنو بخونم اونام هی پیگیر بودن

عروس همسایمون ک باهاش صمیمی هستم یکم گف بیار بده بگو همشو خوندی ولی من فقط 150 صفحه خونده بودم منم چون نمیتونستم بخونم بردم دادم و عوضش گفتم هرچی اون بده و یکمم خودم پول میزارم میندازم مسجد ک گناهش ازم بره ایا اینجوری قبوله یا گناه کردم من؟میتونم نیت کنم و ی پولی بندازم مسجد و از خدا بخام ببخشه؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

عزیزم بگو ببخشید بچم نمیذاره بخونم اینجوری بیشتر گناه میشه فکر کردم کمه میتونم تموم کنم ولی زیاده بچم نمیذاره 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدت زمان گفته بهت؟هر موقع تونستی یه صفحه بخون

ن گف پنجشنبه ها بخون روزای وفات ولی من یادم میرف همش الانم قرانم دادم بهش گفتم خوندم

بنظرم تو گروهی چیزی اگه میتونید

عنوان کنید هر کس هر چقدر در توانش بود

بخونه که کار شما هم سبکتر باشه.

قبلش از کسی که اگاهه بپرسید که اینطوری قبوله؟

بعدم به همسایه تون بگید که چون نمیتونسید اینکارو کردید که دیگه بشما نگن چون کوچولو دارید.

با آرزوی سلامتی همه جاندارن🤲🤲
ن گف پنجشنبه ها بخون روزای وفات ولی من یادم میرف همش الانم قرانم دادم بهش گفتم خوندم

نمیدونم چی بگم والا، کاش میگفتی نتونستم بخونم همه رو... از یه روحانی سوال کن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
عزیزم بگو من فکر کردم یه بخشی رو میگید نه کلش رو و موندم تو رودروایسی، الانم انقدرش رو خوندم مابقیش ...

اخه گفتم همشو خوندم