2777
2789
عنوان

شوهرهمسایمون مشکوکه....

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 44 پست
فهمیده تو از تو چشمی نگاش میکنی و کشیک میکشی

کشیک یعنی چی؟شوهردوستمه....میخوام ببینم اگه هیزه کات کنم باهاشون

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازبیرون چشمی داخل خونه رونشون نمیده اصن

منم سواله چرامیبینه...من شوهرم شبکاری داره...ازهرچی میترسم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خوب دیگه. دوس داره تو همیشه نگاهش کنی

پس بازنش کات میکنم😡

از بیرون ک چیزی دیده نمیشه منم چشمی ها رو نگاه میکنم چون حس میکنم یکی از پشت در داره منو نگا میکنه ...

من شوهرم شبکاری داره ازهمه چی میترسم....

صمیمت توی در و همسایه واقعا معنی نداره

چون جز مشکل و بحث و حرف زیاد شدن چیزی نداره

همسایه پایین ما زنش خیلی میاد حلوی در ما به بهانه مختلف فقط کافیه بگم بیا تو زرت میاد داخل ولی من فقز ی بار گفتم اونم اوایل که نمیدونستم چطور آدمی 

بعد فهمیدم این هر دری باز میشه میره داخل بعد همه چیتم برای همسایه دیگه میگه

الان فقز ببینم سلام میدمش یا بیاد جلوی درم اونپ واسه گرفتن چیزی میاد که من خیلی راحت میگم ندارم ببخشید 

شوهرشو چندبار دیدم هر دفعه ام از نگاهش خوشم نیومد با الکی حرف میندازه که حرف بزنه

مزه میپرونه ی بار داشتم جاروبرقی میکشیدم اومد بالا در زد من فکر کردم مدیر بازکردم دیدم اینه با تیپ بیرون اومده بود گفت من خابیدم میشه اروم کسایل جابجا کنی من با ی اخمی گفتم جارو میکشم چه وسیله ی جابجا کردم گفت ببخشید من اذیت شدم بعدم رفت من دیگه به شوهرم نگفتم

باز سری بعد من طرفای ۱۱ صبح بادوم شکوندم دیدم این اومد بالا باز با تیپ بیرون در زد باز نکردم این اتیش نگرفت الکی گوشیو برداشت بلند بلند زنگ زد به مدیر که اره اینا اینطورین

اصلا به مدیر هیچی نگفنه بود اینطوری کرد من بترسم درو باز کنم

من ریدم براش من میگم تو خابی اون لباسات چیه بعد مگه تو زن مداری هی زرت زرت میای جلوی در ما 

منم به شوهرم گفتم گفت تو سر و صدا کن این فقط بیاد بالا من میدونم باهاش مردک دیوث فکر کرده زن من بی کس بادوم شکسته مگه بد موقعه شکونده 

جارو نکشه که آقا خابه مردک آشعال فکر کرده من نمیدونم چه آدمیه

بعد اون هربارم دیدمش محل سگ نکردم ریدم براش حتی سوار اسانسور نمیشدم یا اون میومد من خارج میشدم

حتی زنشم محل نکردم الان کمتر میبینمشون راحترم هستم

بخدا من ۵ سال اینجام خونه خودمون اونا مستاجر تا حالا کسی از ما شاکی نبود همه گفتن فلانی خیلی ادمای خوبین 

این نمیدونم چه مرگش بود 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
خونه هم میرین؟ ببین زیر چشمی نگات میکنه

نه اصلانمیرم.....فقط سلام علیک

کشیک یعنی چی؟شوهردوستمه....میخوام ببینم اگه هیزه کات کنم باهاشون

از تو چشمی در رفت و امدش رو کنترل میکنیو اون فهمیده

الکی دنبال توجیهات دیگه نباش

وگرنه کارش هیچ دلیل دیگه ای نداره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم سواله چرامیبینه...من شوهرم شبکاری داره...ازهرچی میترسم

به شوهرت بگواین قضیه روولی نمیبینه هی خیت شده😂🤭

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
صمیمت توی در و همسایه واقعا معنی نداره چون جز مشکل و بحث و حرف زیاد شدن چیزی نداره همسایه پایین ما ...

اوووووه....مافقط سلام علیک داریم

دبیرانجمن حمایت از آقایان🤭

بخدا من همیشه طرف خانوما هستم 

ولی این برا من سواله ایشون چطوری متوجه میشه که اون اقا داره چشمی درب خونه رو نگاه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای خدا سووووووووووتی داده بدم سوووووووووتی داده............  

بدرود                                      
بخدا من همیشه طرف خانوما هستم  ولی این برا من سواله ایشون چطوری متوجه میشه که اون اقا داره چشم ...

بروگمشومردک هیز....توخودت اومدی توزنامیپلکی بدبخت....خدای سوتی خودتی....هیزکثافت