از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
من برا بچمتو سیسمونی خریدم.مارک بیبی لند.تا ۱۰ سالگی قابل استفادس و ب نظرم یکی از ملزوماته.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من از پونزده ماهگی ک بچه هام داخل کریر راحت نبودن صندلی گرفتم مدل بدون گاردش رو گرفتیم همیشه کمربندشومیبستیم الانم پنج سالشون تموم شده دو روز صندلی رو برداشتیم از همه نظر عالی حتما بگیر ببین شرایط خودت و ماشینت چیه با توجه به اون یک مدل صندلی انتخاب کن از اولم تا گریه کرد سریع درش نیار که عادت نکنه به بیرون اومدن از صندلی فقط سعی کن سرگرمش کنی
از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
دختر من بیشتر از پنج دقیقه توش نمیشینه بشدت بغلی و وابسته است
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
گراکو از ۱۰ ماهگی پسر بزرگم خریدم خیلی بهتر و امن تره بچه توش راحت میخوابه جنسش و راحتیش خیلی خوبه تا بزرگ شد الان ۶ سالشه بردم دادم روش روکش دوختن واسه پسر کوچیکم استفاده میکنیم
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
قبلا چیکو داشتم که تا یکسال بود اما متاسفانه تو اون یکسال لول کرونا بود و حتی یکبار هم بچه ازش اسستفاده نکرد
چرا من تو ماشین خودمم یه دلیجان دارم اونم بد نیست گارد جلو داره ،برای توشهرخوبه،تو جاده نه
چرا میگی واسه جاده خوب نیست؟
فکر کنم بدون گادر جلو بچه راحت تره،درسته؟
من مکیی ککری دارم خوبه ولیییی وقتی میخوابه سر پسرم درد میگیره چون خیلی سیخه.ب این مساله حتما دقت کن
اهان مرسی گفتی