آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من پشت کمرش قوس داشت میگن پشت کمر پسر و گردنش خمیده است تو سونو مشخصه ولی بازم به این چیرا نیست
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
نه گفت زوده هنوز الان بنظر شما از روعکس پسره یا دختر ضربان قلبشم 162 بود
والا من نمیدونم از مدل دراز کشیدنش گفتم مثل نی نی من نیست من کمرش قوس داشت صاف دراز نکشیده بود.طرف راستته یا چپ؟؟؟
خودمم ضربان قلبش بالای ۱۴۰ تا ۱۷۰ هست هروقت میرم دکتر
یه ماه دیگه صبر کن انشاءلا سالم باشه جنسیتش مهم نیست
حدس خودت چی میگه
نمیخوام صد درصد چیزی بگم ولیراحتمالا پسره چون از روز نوع سر نسبت ب دماغ میگم تو ی پیج دیدم برا خودم مقایسه کردم درس بود ولی هرچی خیره ایشالا سالم باشه ماله منم سالم بدنیا بیاد. بچها من هفته ۱۵ هستم جفتم پاییینه و بعصی روزا انگار بچه زیر شکممدفشار میاره طبیعیه؟