2777
2789

همه میومدن...ولی اگه کسی واقعا به روش درست از نی نی سایت استفاده کنه هیچکس نمیاد

لدفا کسایی ک تجربه دارن جواب این سوال منو بدن مرسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5871618/وقتی-چشام-اشکی-میشه-پلک-بالاییم-به-شدت-میسوزه

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
عژیزم خب سوالت تخصصیه چی بگیم 

عزیزم اینهمه ادم نزدیک 50 هزار ادم تو تاپیکای پر بازدید هستن ینی یکیشون مث من نبوده؟

این ملت فقط دنبال حاشیه ن

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیکت قغل کردی اومدم اینجا بگم 

گفتی اشکتو در اوردن و دلت شکست اومدم با اینکه باهات اختلاف نظر دارم  یه چیزیو بهت بگم من چهار ساله اینجام و بار های اول ک ازم انتقاد میشد حالا چ تند چ ملایم میزدم زیر گریه ولی کم کم فهمیدم اینجا یه جا شبیه جامعس و تبادل نظر یعنی تبادل نظرات مختلف به نظرم مجازیو جدی نگیر و حرفا رو ب دل نگیر هرچند موافق نبودم با نظزت ولی خب خوشم نمیاد دل کسی شکسته شه و اومدم بهت بگم که قوی باش و ب دل نگیر 💕

عجب بابا عجب
اسی تاپیکت قغل کردی اومدم اینجا بگم  گفتی اشکتو در اوردن و دلت شکست اومدم با اینکه باهات اختلا ...

این مردم به درستی و محترمانه نمیتونن نظر بدن فقط باید با توهین نظر بدن که بگن ارررره ما خوبیم و بقیه بد 

من خیلی ادم دل سنگینی ام ینی به زودی اشکم درنمیومد بعد ک اینا هزار جور حرف بار ادم کردن و جواب گرفتن میگن وااای دیدی خودتم مث خاهرت بچه ای 

بمن گفته بیسواد توقع داره جوابشو بدم بگم اره بیسوادم عزیز دلم 

فضای مجازیه درست ولی این ادمی که تو این فضاس واقعیه

این مردم به درستی و محترمانه نمیتونن نظر بدن فقط باید با توهین نظر بدن که بگن ارررره ما خوبیم و بقیه ...

اره ولی خب بعضیا یکم رو موضوع ازدواج زود حساسن و خوششون نمیاد از جمله خودم که محترمانه گفتم کار اونایی ک توهین کردن هم ب شدت زشت بوده ولی به نظرم بگذر و برو دنیا انقدر ارزش نداره خودتو ناراحت کنی فقط خودتو ازار میدی اینجوری  

یع خاطره میگم برات من تو یه تاپیک با یه کاربر بحثم شد و  قصد توهین نداشتم اصلاو  ابدا ولی برگشت بد جواب داد و منم وقتی دعوام میشه زبونم تند میشه واقعا دست خودمم نیست بعدشم پشیمون میشم خیلی خیلی بعد به اون کاربر برخورد و منم ازش عذر خواستم ولی برگشت گفت حلال نمیکنم و.... منم ولش کردم ولی اون باعث شد دیگه هیچوقت از کسی عذر نخوام برای همین میگم بگذر و برو شاید یکی عصبی بوده و مشکلی داشته و..... شاید بعداً پشیمون شه و بخواد معذرت خواهی کنه توان دلتو پاک نگه دار حتی اگه رفتار زشت بقیه قلبتو شکسته باشه توی قلبت کینه نگه ندار این برای خودت خیلی بهتره 

عجب بابا عجب
اره ولی خب بعضیا یکم رو موضوع ازدواج زود حساسن و خوششون نمیاد از جمله خودم که محترمانه گفتم کار اونا ...

بله کاملا موافقم ک کسی جز خودم ضرر نمیبنه اونم منکه میگیرن دارم 

مرسی عزیزم ❤️